Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γίνεται χαμός για Σα, τον πλασάρουν με τιμή-ΣΟΚ
| 2020-08-03 14:12:00

Χαμός για Σα - Τον πλασάρουν με τιμή-ΣΟΚ - Κάνει γκελ σε μεγάλη ομάδα - Δεν τους αρέσει ο Τσιμίκας!

Sportdog Team
Χαμός για Σα - Τον πλασάρουν με τιμή-ΣΟΚ - Κάνει γκελ σε μεγάλη ομάδα - Δεν τους αρέσει ο Τσιμίκας!

Ολυμπιακός: Τι κι αν ο Ζοσέ Σα τραυματίστηκε στο χέρι, θα χάσει τη ρεβάνς με τη Γούλβς (και κατά επέκταση δεν ξέρει στο δεδομένο τάιμινγκ κατά πόσο μπορεί να επηρεαστεί η υπόθεση της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό σε αγγλική ή ισπανική ομάδα) το ονομά του συνεχίζει να έχει την τιμητική του στα μεταγραφικά ρεπορτάζ.

Για παράδειγμα το Σαββατοκύριακό έπαιξε δυνατά στην Ισπανία, με την αναμενόμενη αναπαραγωγή στα ελληνικά ΜΜΕ, πως ο Σα είναι μια απο τις επιλογές της Μπέτις, που ψάχνει για τερματοφύλακα. Μου δόθηκε έτσι η δημοσιογραφική αφορμή να κάνουμε λίγο ρεπορτάζ στην ομαδα της Σεβίλλης, μέσω ενός... λαγωνικού που απο παλιά σύχναζε στα γραφεία των "βερδιμπλάνκος".

Ας δούμε με τη σειρά τι ψάρεψε:

1. Η Μπέτις όντως  έχει βγει στο παζάρι για αγορά τερματοφύλακα, παρότι στο ρόστερ της υπάρχουν ο 30χρονος Zοέλ Ρόμπλες με χρηματιστηριακή αξία 6 εκατ. και ο νεαρός Ισπανός Ντάνι Μαρτίν αξίας 5 εκατ. (τόσα έδωσε και το προηγούμενο καλοκαίρι για να τον αγοράσει απο τη Χιχόν). Και επειδή ο νέος κόουτς, ο Χιλιανός Πελεγκρίνι, ζήτησε την απόκτηση τερματοφύλακα, σημαίνει πως είτε ο πρώτος θα πωληθεί, είτε ο δεύτερος θα δοθεί δανεικός.



2. Ο Πορτογάλος agent Μέντες όντως έχει προτείνει τον πελάτη του Σα στην Μπέτις. Και δεν περίμενε τον... Αύγουστο για να το κάνει. Μάλιστα όπως κυκλοφορεί στην ισπανική μανατζερική πιάτσα, δίπλα στο όνομα του Σα έχει βάλει ως πιθανή τιμή για να ντιλάρουν με τον Ολυμπιακό τα 7 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή σχεδόν το μισό ποσό του μπάι άουτ (13 εκατ.) που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου με τους "ερυθρόλευκους".

3. O Σα δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή την εποχή για τους ανθρώπους της Μπέτις, όσον αφορά στην επιλογή του "εκλεκτού" νέου γκολκίπερ της. Όντως το όνομά του υπάρχει σε μια short list με άλλους 4 υποψήψιους αλλά δεν βρίσκεται στην πρώτη 3άδα. Φέρεται μάλιστα να έχουν επικεντρωθεί στον 33χρονο Ισπανό Βιθέντε Γκουάϊτα της Κρίσταλ Πάλας και στον 28χρονο Πορτογάλο Ρουί Σίλβα της Γρανάδα. Και οι δυο έχουν συμβολαια μέχρι το 2021 ενώ η χρηματιστηριακη τους αξία ανέρχεται στα 4 και στα 10 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

4. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο ο Σα κάνει μεγαλύτερο γκελ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, απ' ότι στην Μπετις. Βέβαια στους "ροχιμπλάνκος" τον κοιτάζανε για δεύτερο. Σα και Τσιμίκα η Ατλέτικο τους ειχε σκανάρει τον χειμωνα στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ειδικότερα πάντως για τον Τσιμίκα, όπως έλεγαν τότε, δεν ενθουσιάστηκαν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tα "έσπασε" με Μέντες λόγω Ποντένσε - Στον "αέρα" ο Χασάν - "Χουνέρι" για Σα, πού τον στέλνει

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags