Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ταξίδι-αστραπή Λάζαρου - Με ποια ομάδα μίλησε
| 2020-08-04 20:02:00

Ταξίδι-αστραπή Λάζαρου - Με ποιον κόουτς μίλησε - Πόσα λεφτά του δίνουν - Γιατί δεν υπέγραψε!

Sportdog Team
Ταξίδι-αστραπή Λάζαρου - Με ποιον κόουτς μίλησε - Πόσα λεφτά του δίνουν - Γιατί δεν υπέγραψε!

Ολυμπιακός - Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Mε ένα 24ώρο διαφορά, οι μεν θα μπουν αύριο το πρωί στο αεροπλάνο, προκειμένου να πετάξουν για το εξωτικό Γούλβερχάμπτον και ο δε μπήκε το πρωί και πεταξε στην Κύπρο. Το ταξίδι και των μεν και του δε για διακοπές δεν θα γίνει/έγινε.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και πρώην πλέον συμπαίκτες του Χριστοδουλόπουλου έχουν τη μεγάλη ευρωπαϊκή ρεβάνς κόντρα στη Γούλβς, ενώ ο Λάζαρος πρέπει να τσεκάρει συνθήκες και τα νέα δεδομένα ζωής εφόσον χρειαστεί να μετακομίσει στο νησί της Αφροδίτης για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Kάτι που είναι πολύ πιθανό αλλά ακόμη όχι "τελειωμένο".

Η αλήθεια είναι πως o Λάζαρος βρέθηκε σήμερα στην Κύπρο για να δει σχολεία για τα παιδιά του, σπίτια, γήπεδα και να συζητησει από κοντά με τους ανθρώπους του Απόλλων Λεμεσού αγωνιστικά θέματα και τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν, όχι πάντως τα οικονομικά. Και ειδικότερα με τον κόουτς Σωφρόνη Αυγουστή, τον άνθρωπο που  επιμένει και πιέζει τον 33χρονο διεθνή Έλληνα για να επιλέξει τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Απόλλων Λεμεσού εδώ και μήνες έχει εκδηλώσει επίσημα το σφοδρό ενδιαφέρον του για τον Λάζαρο. Η άλλη μεγάλη κυπριακή ομάδα που τον ήθελε αλλά αποσύρθηκε ήταν η Ομόνοια. Για τον ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν έπαιξε πραγματικά, παρά μόνο στα ΜΜΕ!

To ότι ο Λάζαρος πήγε για... αυτοψία στην Κύπρο αποδεικνύει πως είναι κοντά στο να πει το "ναι" στην πρόταση του Απόλλωνα Λεμεσού. Ακούγεται πως αυτή βελτιώθηκε κι ανέβηκε πάνω από τα 200 χιλιάρικα (κοντά στις 220.000 ευρώ συν μπόνους). Το μόνο βέβαιο είναι πως αν ο Λάζαρος ταξίδευε στην Κύπρο για να κλείσει και να υπογράψει θα πετούσε/βρισκόταν μαζί του και ο μοναδικός ατζέντης - άνθρωπος του σε όλη την καριέρα του, ο Αντώνης Αποστολόπουλος (έμεινε πίσω στην Αθήνα).

Επαναλαμβάνω ο Λάζαρος έκανε αυτό το ταξίδι αστραπή την Κυριακή για να... δει πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση για μετακόμιση (ποδοσφαιρική και όχι μόνο) την επόμενη διετία στην Κύπρο. Απτή απόδειξη πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη, αλλά και ότι είναι κοντά πλέον στον Απόλλων Λεμεσού. Χωρίς να... βιάζεται κιόλας. Αλλωστε  θα πρέπει πρώτα και τυπικά να λυθεί με τον Ολυμπιακό η παράταση του συμβολαίου του, που είναι μέχρι 21 Αυγούστου.

Nα θυμίσω πως στον Απόλλωνα Λεμεσού αγωνίζεται απο το περασμένο καλοκαίρι ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο ακραίος που είχε κάνει ακριβώς το αντίθετο δρομολόγιο με τον Χριστοδουλόπουλο και τον αντικατέστησε τον Ιούλιο του 2018 στην ΑΕΚ(!) αλλά και ο Ντιγκινί που πήγε τον προηγούμενο μήνα ως ελεύθερος από τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" στο Λιμάνι! Τρελή πώληση βασικού άσου πριν τη Γουλβς - Είναι πάρα πολλά τα λεφτά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags