Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ρέτσος ο Πασχαλάκης, κορδέλα με 800.000, "σπρώχνει" και Λημνιό!
| 2020-08-05 13:59:00

Ρέτσος ο Πασχαλάκης, επικό fake news - Aνέκδοτο Όλσεν, κορδέλα με 800.000 - "Σπρώχνει" και Λημνιό!

Sportdog Team
Ρέτσος ο Πασχαλάκης, επικό fake news - Aνέκδοτο Όλσεν, κορδέλα με 800.000 - "Σπρώχνει" και Λημνιό!

ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια ακόμη τραβηγμένη καλοκαιρινή μεταγραφική φήμη. Τόσες και τόσες, εδώ και χρόνια, ακούμε και διαβάζουμε, ειδικά στην τούρλα κάθε Αυγούστου. Και μπορεί ο κορωνοϊός φέτος να άλλαξε συνήθειες, συνθήκες και ημερομηνίες στο παζάρι αλλά και πάλι οι... rumors παραμένουν "απρόσβλητες".

Δεν θα το... κουράσω, γι' αυτό περνάω κατευθείαν στο "ψητό". Ο Πασχαλάκης, ο γνωστός του ΠΑOΚ καλέ, προτάθηκε στην Μπάγερ Λεβερκoύζεν. Στην ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου, που μερικούς... Aύγουστους πίσω, έσκασε  κοντά στα 21 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει απο τον Ολυμπιακό (παρεμπιπτόντως ακόμη τα κλαίνε οι "ασπιρίνες"). 

Ένα super deal που έφερνε τότε, φαρδιά πλατιά, την τεράστια υπογραφή του Πολ Κουτσολιάκου παρότι ο Ρέτσος ήταν στο γραφείο του Φάλι Ραμαντάνι.

Βέβαια, ο Αλβανοκοσοβάρος μεγαλοατζέντης έχει απαγορευτικό ακόμη και έξω απο τα γραφεία της Μπάγερ στο Λεβερκoύζεν να περνάει ενώ ο Κουτσολιάκος παρότι η μεταγραφή Ρέτσου δεν τους βγήκε, συνεχίζει να είναι κολλητός με τον ηγέτη της ομάδας Ρούντι Φέλερ (πάλι έκαναν κοινές διακοπές, την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, σε βίλα στη Μύκονο)!



To επικό fake news

Τελικά είμαι πολύ επιρρεπής στο κουτσομπολιό, έχω κι αυτή τη διάσπαση προσοχής που με πάει από το ένα θέμα στο άλλο. Από το οτι ο Πασχαλάκης προτάθηκε στη Λεβερκoύζεν ξεκίνησα και βρέθηκα να μιλάω για Κουτσολιάκο/Ρέτσο/Ραμαντάνι. Με την ευκαιρία όμως, να ξεκαθαρίσω πως ο Πολ Κουτσολιάκος ουδεμία σχέση έχει με τον Πασχαλάκη. Για την ακρίβεια η μοναδική σχέση τους είναι ο... Βιερίνια, που τυγχάνει φίλος-πελάτης του ομογενούς ατζέντη και κολλητός του "Big Pasha". Καμία άλλη...

Ξέρω, ξέρω... Εδώ και 1,5 χρόνο ακούγεται και γράφεται πως ο Πασχαλάκης είναι πελάτης του Κουτσολιάκου και "ομόσταβλος" των Βιεϊρίνια, Πέλκα, Μιχαηλίδη, Κουλούρη στη Rogon. Mιλάμε όμως, για επικό... fake news, το οποίο συνεχίζεται παρότι ο Κουτσολιάκος άρχισε να εκνευρίζεται και το διαψεύδει (κάτι που σπανίως κάνει) έστω και μέσω των δικών του ανθρώπων. Δεν αντέχει ο "Γερμανός" να του "χρεώνουν" τον Πασχαλάκη κι αυτός να μην έχει ουδεμία σχέση ή επαφή! 

Η μοναδική επαφή, δυο συναντήσεις για να να είμαι ακριβής, έγιναν με "προξενητή" και παρόντα τον Βιεϊρίνια, προκειμένου ο Κουτσολιάκος να συνεργαστεί με τον κίπερ αρκετά πριν κάνει τη χρυσή ανανέωση με τον ΠΑΟΚ. Ο Πολ δεν πείστηκε, ευγενικά τον ακύρωσε αλλά απο τότε στα ελληννικά ΜΜΕ πυκνά, συχνά αναφέρεται ως ατζέντης του Πασχαλάκη. Τι να κάνουν όμως, κι αυτά όταν ο ίδιος ο γκολκίπερ του ΠΑOΚ παρουσιάζεται να ενημερώνει ή... δείχνει πως ανήκει στη Rogon και ατζέντης του είναι ο Κουτσολιάκος!

Για να προλάβω τους... συνωμοσιολόγους σπεύδω να διευκρινήσω πως ο Κουτσολιάκος αν και "μαγαζί" του η Λεβερκoύζεν, δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή με την προσπάθεια μπας και περάσει ο Πασχαλάκης στην Μπάγερ ή σε κάποια άλλη ομάδα της Μπουντεσλίγκα (το κόβω απο χλωμό ως εξαιρετικά χλωμό αυτό το ενδεχόμενο).



Eδώ πρότειναν στη Λεβερκoύζεν τον Όλσεν... 

Άντε να σας πάω στην υπόθεση: η Λεβερκoύζεν παρότι έσκασε 2 εκατ. ευρώ και πήρε τον νεαρό Γερμανό τερματοφύλακα της Καιζερσλάουτερν, ενώ έχει ως βαισκό τον 31χρονο Χραντέρσκι, ψάχνει όντως στην αγορά για τερματοφύλακα, που στην ιεραρχία θα είναι δεύτερος. Ο Ρέμπε, ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου το έμαθε και δεν... έχασε την ευκαιρία να προτείνει στις "ασπιρίνες" τον Πασχαλάκη.

Πόσο μάλλον όταν ο Ρέμπε έμαθε πως η Λεβερκoύζεν διαπραγματεύεται με τη Ρόμα την αγορά του Ρόμπι Όλσεν! Του Σουηδού πρώην γκολκίπερ του ΠΑOΚ, που είχε φέρει ο Άρνεσεν από τη Μάλμε, στην Τούμπα χλευάστηκε, δόθηκε με 700.000 ευρώ στην Κοπεγχάγη κι αυτή τον φόρτωσε με 9 εκατ. στη Ρόμα. Μόνο που στους "τζιαλορόσι" μέχρι και η... μάνα του Τότι δάκρυσε με τον Όλσεν. Έτσι την σεζον 2019-20 δόθηκε δανεικός στην Κάλιαρι κάνοντας συνολικά 19 συμμετοχές και δεχόμενος 29 γκολ!

Πού μπαίνει η κορδέλα και το "σπρώξιμο" Λημνιού

Από τη στιγμή, λοιπόν, που η Λεβερκoύζεν κοιτάει τον Όλσεν, γιατί να μην της κάνει ο Πασχαλάκης, που θα της πάει και πολύ πιο οικονομικά. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο Ρέμπε, που έχει κάνει την κίνησή του και περιμένει. Γιατί ανεξάρτητα από τι έγραψε  ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram για το μέλλον του Πασχαλάκη, ο διεθνής κίπερ είναι στην "ασπρόμαυρη" βιτρίνα, η Γκοντσάρεβα (άσχετα με τι διαρρέει η επικοινωνία του ΠΑOΚ) ξεκινάει απο το 1 εκατ. ευρώ αλλά και με 800 χιλιάρικα με κορδέλα θα τον έστελνε, προκειμένου να γλιτώσουν τις 700.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές που έχει. Γιατί του έκαναν τέτοιο συμβόλαιο; Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή για να τον ανταμείψουν για την πρωταθληματική σεζόν, που ειδικά στο πρώτο γύρο της, ο Πασχαλάκης ήταν σούπερ.

Για την ιστορία ο Ρέμπε εκτός απο τον Πασχαλάκη προσπαθεί ακόμη έναν Έλληνα παίκτη του ΠΑOΚ μπας και καταφέρει να τον "σπρώξει"/πουλήσει στην Μπουντεσλίγκα. Κι αναφέρομαι στον Λημνιό. Σύντομα θα επανέλθω με πλούσιο ρεπορταζ και γι' αυτόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Φίδια" για "Μπάκα", ανταλλαγή με Ελ Αραμπί - Ψίχουλα για Άκπομ, "λαγός" για Σομπί (του Ολυμπιακού)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags