Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τρελό ντόμινο στη Superleague - Επιστροφή Μέγερι
| 2020-08-05 22:25:00

Τρελό ντόμινο στη Superleague - Επιστροφή Μέγερι - "Ξύλο" Γιαννιώτη-Μανδά - Καψούρα Τίγρη!

Sportdog Team
Τρελό ντόμινο στη Superleague - Επιστροφή Μέγερι - "Ξύλο" Γιαννιώτη-Μανδά - Καψούρα Τίγρη!

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ποια η γνώμη σας για τα... ντόμινο; Ακόμη κι αν δεν έχετε βέβαια, το ντόμινο των τερματοφυλάκων που πάει να γίνει στη Superleague, δεν μπορεί παρά να σας εντυπωσιάσει. Πόσο μάλλον όταν είναι μέσα στην ίντριγκα. Πάμε λοιπόν:

Στον Ατρόμητο Αθηνών έχουν μείνει με δυο τερματοφύλακες, τους Μανδά, Θεοδωράκη. Μόνο που ο 18χρονος Μανδάς θεωρείται super talent, βρίσκεται δεδομένα στις λίστες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενώ ο ατζέντης του, Πολ Κουτσολιάκος, σίγουρα θα τον δουλεύει και για το εξωτερικό. Οπότε μπορεί ανα πάσα στιγμή, το επόμενο δίμηνο, να σκάσει πρόταση για την αγορά του στον Σπανό. Έχει βέβαια μπάι άουτ 2 εκατ. ευρώ αλλά και με το 1/3 αυτού του ποσού νομίζω πως θα του έβαζαν κορδέλα.

Ο Κάναντι, στο πλάνο προγραμματισμού που έγινε πριν η ομάδα ανέβει στο Πήλιο για προετοιμασία, ξεκαθάρισε στον Αγγελόπουλο πως δεν καίγεται για την εδώ και τώρα αγορά τερματοφύλακα. Μάλιστα, φέρεται να είπε πως δεν έχει πρόβλημα να υπογράψουν ξανά τον Μέγερι

Ο Μέγερι αφού δεν κατάφερε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό (τον έφαγε ο Κρίστινσον) και να πάει στον Άρη (στην τελική ευθεία τον έφαγε ο Κουέστα) κι ενώ προηγουμένως είχε απορρίψει πρόταση του Απόλλων, πλέον είναι ανοικτός να γυρίσει στο Περιστέρι κι ας είχε δηλώσει πως εκεί ο κύκλος του έκλεισε.Τον ξέρουν, τους ξέρει αλλά θα πρέπει να συμβιβαστεί με συμβόλαιο στα 100 με 110 χιλιάρικα.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης, που πέρσι πήγε στη Μακαμπί Τελ Αβιβ του Βλάνταν Ίβιτς, με τη μεσολάβηση/βοήθεια και του Ίλια Ίβιτς (ατζέντης τότε, δεν ειχε πάει ακόμη στην ΑΕΚ), θέλει να φύγει από εκεί. Κι αυτό επειδή τον περασμένο Αύγουστο ενώ ξεκινησε βασικός, μετά απο 4 συμμετοχές σε προκριματικά Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, στη συνέχεια έχασε τη θέση του από τον Βραζιλιάνο Ντάνιελ Τενενμπάουμ, με αποτέλεσμα να γράψει μόλις 5 ακόμη συμμετοχές, 3 στο πρωτάθλημα

Ο Γιαννιώτης προτάθηκε στον Ατρόμητο, που ψάχνει τερματοφύλακα και ήταν στην πρώτη χρονιά του Κάναντι στη  ομάδα, έχοντας μεταξύ τους άψογη συνεργασία. Για δανεικός, με τον Ατρόμητο όμως, να πρέπει να καλύψει τουλάχιστον το μισό συμβολαιό του, ήτοι πάνω από 150 χιλιάρικα.

Ο Γιαννιώτης, όπως και ο Μανδάς, είναι υποψήφιοι και για την ΑΕΚ. Μετά την πώληση του Μπάρκα, μπορεί στην ΑΕΚ να λένε πως θα προχωρήσουν με το δίδυμο Τσιντώτα, Αθανασιάδη αλλά μην το δένετε και σχοινί κορδόνι. Τέλος Αυγούστου ή τον Σεπτέμβριο η ΑΕΚ πιθανότατα να κινηθεί για απόκτηση τερματοφύλακα και το ερώτημα θα έχει να κάνει αν θα πάει για βασικό τύπου Γιαννιώτη (εκεί μπορεί να μετρήσει η άποψη του Ίβιτς) ή για ταλαντούχο τύπου Μανδά (για τον πιτσιρικά έχει προσωπική άποψη ο Μελισσανίδης, στον οποίο αρέσει). Αρκεί βέβαια μέχρι τότε και οι δυο να κυκλοφορούν στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μάχη" των Big-4 για 22χρονο φορ - Θα γίνει... κόλαση - Αυτή η ομάδα τα "σκάει" και υπογράφει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags