Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σφαγή" για το σούπερ ταλέντο - Τον υπογράφει ο Ιβάν, 10.000.000!
| 2020-08-06 18:58:00

"Σφαγή" για σούπερ ταλέντο - Ποιος πήγε να τον "κλέψει" και πώς - Τον υπογράφει ο Ιβάν, 10.000.000!

Sportdog Team
"Σφαγή" για σούπερ ταλέντο - Ποιος πήγε να τον "κλέψει" και πώς - Τον υπογράφει ο Ιβάν, 10.000.000!

ΠΑΟΚ: Η έλευση του Ρέμπε, η ενεργοποιηση της Γκοντσάρεβα και ο Γιώργος Σαββίδης που έκανε ένα, δύο βήματα πίσω, δημιουργησαν την αίσθηση στη μανατζερική πιάτσα πως αυτο το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ άνοιξε τις πόρτες του σε ατζέντηδες που την προηγουμενη 2ετια ειχε κλείσει, επιλεγοντας να δουλευει με συγκεκριμένους και κυρίως της αυλής Σαββίδη.

Και η αλήθεια είναι πως ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής είτε στην Τούμπα, είτε στο Μακεδονία Παλλάς έκανε αρκετά ραντεβού γνωριμίας με Έλληνες και ξένους ατζέντηδες, στέλνοντας έτσι το "μήνυμα" στις πιάτσες πως ήρθε μια νέα εποχή, σε αυτά τα θέματα, στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μόνο που αυτή είναι η μια πλευρα του... νομίσματος. Η άλλη θέλει τους νεαρούς πιο ταλαντούχους παίκτες του ΠΑΟΚ, είτε της Κ19 και της Κ17, είτε εκείνους που είχαν δοθεί δανεικοί σε Βόλο και όχι μόνο, σχεδόν όλους, να παίρνουν... χαρτάκι από την  "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ για να πάνε "πακεταρισμένοι"  και να αυξήσουν το πελατολόγειο των Ζήση Βρύζα και Ντίνου Διαμαντόπουλου.

Τυχαίο δεν νομίζω, αν σκεφτεί κανείς πως τα γραφεια του εν λόγω μανατζερικού γραφείου (που πήγε τον Βαγιαννίδη στην Ίντερ, κερδίζοντας έτσι, δικαιολογημένα, πολλούς πόντους αναγνωρισιμότητας) στεγάζονται σε κτίριο στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη.

Βέβαια, υπήρξε και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μιλάμε για hot όνομα, που παρά την... "ασπρόμαυρη" συστατική επιστολή δεν μάσησε και έριξε χυλόπιτα στους Βρύζα - Διαμαντόπουλο. Ο λόγος για τον Γιάννη Μιχαηλίδη που είναι αφοσιωμένος, παραμένοντας πιστός στη Rogon και τους Πολ Κουτσολιάκο - Σεραφείμ Μίχα.

To πιο ιντριγκαδόρικο, σύμφωνα τουλάχιστον με τον σύγχρονο μανατζερικό μύθο; Παρά το πρώτο "όχι" και την απροθυμία του Μιχαηλίδη να αλλάξει εκπροσώπους, πηγαίνοντας στο εκλεκτό δίδυμο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος δεν κατέθεσε τα όπλα και προσέγγισε το οικογενειακό περιβάλλον του 20χρονου αριστεροπόδαρου στόπερ.

Συγκεκριμένα, τον θείο, αδερφό του πατέρα του, που είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστης του Άρη. Ούτε αυτό όμως, λειτούργησε κάτι που μάλλον πρέπει να ικανοποίησε τον Πολ Κουτσολιάκο. Και ο ομογενής ατζέντης μπορεί να μη λειτουργει και να αντιδρά εν θερμώ, ούτε να ασχολείται με διαρροές και δημοσιευματα, αλλά δεν ξεχνάει κιόλας.

Πόσο μάλλον όταν στο παρελθόν, ως ατζέντης, είχε βοηθήσει πολλάκις τον Ζήση Βρύζα, αρχικά ως ποδοσφαιριστη και μετά ως πρόεδρο του ΠΑΟΚ (πριν την έλευση Σαββιδη), με τις "χρυσές" πωλήσεις Βιεϊρίνια και Σταφυλίδη. Κι αυτός, έστω κι αν αποτέλεσε πρωτοβουλία του συνεταίρου του (Διαμαντόπουλος), πήγαν να  "βάλουν χέρι" στον Μιχαηλίδη, κοινώς να του τον... κλέψουν. Έστω και με τη δικαιολογία/επιχείρημα, που διέρρευσαν, πως δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη Rogon.

Σημειολογικό φινάλε, υπενθυμίζοντας τα εξής δυο: ΚΑΙ η τελευταία σοβαρή πώληση παίκτη του ΠΑΟΚ είχε τη σφραγίδα Κουτσολιάκου (Κουλούρης στην Τουλουζ), με τον ομογενή ατζέντη εκτός του Μιχαηλίδη να έχει πελάτες στην ομάδα τους Βιεϊρίνια, Πέλκα. Υποθέσεις που εξελίχθηκαν σε "καυτες" πατάτες, ως προς την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Και δεύτερον, μετά τις συγκλονιστικές εμφανίσεις του Μιχαηλίδη στα πλέι οφ, στον ΠΑΟΚ "καίγονται" να του... ξανανεωσουν το συμβόλαιο, με αναπροσαρμογή αποδοχών αλλά κυρίως του μπαι άουτ του, που τώρα είναι στα 6 εκατ. ευρώ (θέλουν να το πάνε τουλάχιστον στα 10). Λεφτα που μια μεσαία ομάδα της Μπουντεσλίγκα ή της Πρέμιερ μπορεί να σπρώξει για έναν υπερταλαντούχο αριστοπόδαρο Έλληνα στόπερ. Κατί που στην Τούμπα το γνωρίζουν, όπως και ότι ο Κουτσολιάκος μανατζερικά είναι "σκληρό καρύδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι το γυρίζει ο Ιβάν - Αυτόν φέρνει για αντι-Βιεϊρίνια - Έλληνας παικταράς - Τεράστια επιστροφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags