Facebook Pixel Γουλβς - Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Μαρινάκης στο ακυρωθέν γκολ - Δείτε τι έκανε στα επίσημα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-07 00:20:00

Τρελάθηκε ο Μαρινάκης στο ακυρωθέν γκολ - Δείτε τι έκανε στα επίσημα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Μαρινάκης στο ακυρωθέν γκολ - Δείτε τι έκανε στα επίσημα (ΦΩΤΟ)

Γουλβς - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός γνώρισε πικρό αποκλεισμό από τη Γουλβς, καθώς ηττήθηκε με 1-0 σε ένα ματς που πλήρωσε μεν τα λάθη του, αλλά παράλληλα στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος.

Το παιχνίδι παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έζησε πολύ έντονα την αναμέτρηση.Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού μετά το ακυρωθέν γκολ του Μαντί Καμαρά στο 28ο λεπτό.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Αγγλίδα δημοσιογράφος, Κάρι Μπράουν, εστίασε στις αντιδράσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως έγραψε, ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών έφυγε από τα επίσημα του γηπέδου κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και μετακινήθηκε στην εξέδρα ακριβώς πάνω από τα αποδυτήρια προκειμένου να βρίσκεται πιο κοντά στους αναπληρωματικούς του Ολυμπιακού.

Όταν ο Καμαρά σκόραρε, στο 28ο λεπτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς, σηκώνοντας τα χέρια του ψηλά στον αέρα για την ισοφάρισε.

Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε για… χιλιοστά μετά από εξέταση του VAR, εξέλιξη που… τρέλανε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως αναφέρεται στο post της Αγγλίδας δημοσιογράφου, ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων πέρασε το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου με τα χέρια στο κεφάλι, αδυνατώντας να πιστέψει πως το γκολ δεν μέτρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με... τρολάρισμα Βράνιες στον Ολυμπιακό για Γουλβς - "Σκηνικό" με παίκτη των Πειραιωτών (ΦΩΤΟ)

Δείτε το post:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags