Facebook Pixel Γουλβς – Ολυμπιακός: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, σοβαρές καταγγελίες για Γουλβς -" Ούτε στα τοπικά" – "Έκρηξη" Βαλμπουενά (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-07 01:02:00

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, καταγγελίες για Γουλβς -"Ούτε στα τοπικά" – "Έκρηξη" Βαλμπουενά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό, καταγγελίες για Γουλβς -"Ούτε στα τοπικά" – "Έκρηξη" Βαλμπουενά (ΒΙΝΤΕΟ)

Γουλβς – Ολυμπιακός: Τρομερά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Μαρτσίνιακ έχουν στον Ολυμπιακό, μετά την ήττα με 1-0 από τη Γουλβς και τον αποκλεισμό από το Europa League, ενώ μετά το φινάλε του αγώνα άφησαν ξεκάθαρα αιχμές και για τους Άγγλους!

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία του Πολωνού ρεφ, ενώ τόνισε πως δεν έβρισκαν μπάλες γύρω από το γήπεδο για να παίξουν γρήγορα στα τελευταία λεπτά, κάτι που όπως χαρακτηριστικά είπε «γίνεται σε τοπικό πρωτάθλημα»!

Ανάλογες δηλώσεις έκανε μάλιστα και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος επίσης παραπονέθηκε για τις καθυστερήσεις και τις μπάλες και τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα του!

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά, μετά το τέλος του αγώνα στο «Μολινό»:

«Ολοκληρώνεται σήμερα η πορεία της ομάδας μας στην Ευρώπη και οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να είναι περήφανοι για αυτή την πορεία που ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε σήμερα. Είχαμε εξαιρετικές επιτυχίες και εξαιρετική παρουσία και στο «Μολινό», με 62% κατοχή μπάλας και 16 τελικές απέναντι σε ομάδες της Premier League. Είχαμε καλή παρουσία αλλά όχι καλό αποτέλεσμα. Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας και για τον διαιτητή και τις αποφάσεις του, όπως σε περιπτώσεις πέναλτι και στον πειθαρχικό έλεγχο.

Μέσα σε όλα μας προκάλεσε έντονο προβληματισμό και το ότι υπήρχαν στιγμές που δεν υπήρχαν μπάλες στο γήπεδο και με πολλές καθυστερήσεις. Γενικότερα οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα θύμιζαν παιχνίδι σε τοπικό πρωτάθλημα και όχι αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι περήφανοι για όλη την πορεία από πέρσι έως τώρα και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε όπως λέει και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο κύριος Μαρινάκης. Εκφράζουμε ξανά τον έντονο προβληματισμό μας για τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα και ίσως να πρέπει να γίνουν και εκλογές από την UEFA τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων...»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ματιέ Βαλμπουενά στην κάμερα της Cosmote TV: 

"Αξίζαμε να περάσουμε. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Έγιναν πολλές καθυστερήσεις, υπήρχαν προβλήματα με τις μπάλες. Δεν μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι η πιο όμορφη χρονιά της καριέρας μου, αλλά τελειώνει με άσχημο τρόπο. Είναι απίστευτο πώς παίζουμε σε αυτό το γήπεδο, σε αυτό το επίπεδο και να μην υπάρχουν μπάλες. Πώς γίνεται να παίζουμε σε αυτή τη διοργάνωση χωρίς μπάλες;

Θα ξεκουραστούμε, το χρειαζόμαστε όλοι. Θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε πιο δυνατοί. Είναι κρίμα ο τρόπος που τελείωσε αυτό το ματς. Εάν ήμασταν χειρότεροι, δεν θα έλεγα τίποτα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου".

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags