Facebook Pixel ΑΕΚ: "Έφαγε" Αραούχο ο Καρέρα - Τον... σκοτώνουν
| 2020-08-07 20:25:00

"Έφαγε" Αραούχο ο Καρέρα - Τον... σκοτώνουν - "Σπρώχνει" ο Μπακασέτας, παίζει για αντι-Μακέντα!

Sportdog Team
"Έφαγε" Αραούχο ο Καρέρα - Τον... σκοτώνουν - "Σπρώχνει" ο Μπακασέτας, παίζει για αντι-Μακέντα!

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα και ειδικότερα στα... πέριξ της ΑΕΚ αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Μάσιμο Καρέρα στον σχεδιασμό για τη δική του ΑΕΚ, της σεζόν 2020-21, δεν συμπεριέλαβε τον Σέρχιο Αραούχο. Με τον Ολιβέιρα παρόντα, ο (αγαπημένος των "κιτρινόμαυρων" οπαδών) Αργεντινός φορ έτσι κι αλλιώς του περίσσευε, σε συνδυασμό με την υψηλή οψιον αγοράς του ή με έναν εκ νέου δανεισμό του, που θα ήταν πάλι "τσουχτερός" .

Γενικότερα ο "Άρα" δεν  ξετρελαίνει ως συνολικό πακέτο τον Ιταλό κόουτς (πάντα σε σχέση κόστους/προσφοράς/ διάρκειας). Tώρα αν πάμε στον Σεπτέμβριο, ο Αραούχο έχει ξεμείνει στη Λας Πάλμας και η ΑΕΚ πουλήσει τον Ολιβέιρα ή τον Λιβάγια, τότε ακόμη και... ανατροπή γίνεται. Τα έχουμε ξαναδεί αυτά άλλωστε στα σήριαλ Αραούχο/Ένωσης/Λας Πάλμας, τα οποία και είναι τραβηγμένα και τραβάνε. Kαι μην ξεχάσουμε τον Ισπανό υποβολέα/τουιτερά/δημοσιογράφο Λίτο Χιμένεθ που έγινε φίρμα στα μέρη μας λόγω ... χρησμών και προβλεψεων του, για τους Αραούχο και Μανόλο Χιμένεθ.

Επειδή το κούρασα ήδη, θα μπω στο ψητό, προσφορά του καλού τουρκικού λαγωνικού που έχω. Μου είπε λοιπόν και το θεωρώ απόλυτα αξιόπιστο, πως η Λας Πάλμας έχει ήδη δώσει δύο mandate, σε ισάριθμους ατζέντηδες (δεν είναι κανένας τους Ισπανός, ο ένας είναι Αργεντινός αλλά που ζει και δουλεύει στην Ευρώπη), για την πώληση του Σέρχιο Αραούχο σε ισάριθμες, συγκεκριμένες τουρκικές ομάδες!

H Λας Πάλμας δεν πρόκειται να περιμένει την ΑΕΚ και θέλει να "ξεφορτωθεί", παίρνοντας χρήματα, τον "Τσίνο". Τους δικούς της ιδιοκτησιακούς τίτλους στον Αραούχο τους αποτιμάει στα 2 με 2,2 εκατ. ευρώ, όσον αφορά (το διευκρινίζω) στην τουρκική αγορά. Μόνο που αυτά τα λεφτά δεν είναι... ακατέβατα, το αντίθετο μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός και δεν υπάρχουν προτάσεις, η Λας Πάλμας θα αναγκαστεί να γίνει πιο διαλλακτική και υποχωρητική.

H πηγή μου, λοιπόν, έμαθε και μου μετέφερε πως η μια τουρκική ομάδα, στην οποία έχει προταθεί ο Αραούχο και... τσίμπησε, είναι η Αλάνιασπορ. Ναι, η ομάδα των Τζαβέλα, Σιώπη αλλά και του Μπακασέτα, με τον οποίο ο Αραούχο ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μην τα ξεχνάμε αυτά.

Οπότε στην Αλάνια εφόσον θέλουν να "τσεκάρουν" τον "Τσίνο" εύκολα μπορούν να βρουν πληροφορίες (κυρίως απο τον "Μπάκα" αλλά όχι μόνο). Υπενθυμίζω πως στην Αλάνιασπορ έχει προταθεί και ο Μακέντα, που επίσης τους ενδιαφέρει ενώ η αγορά του θα στοίχιζε λιγότερα  συγκριτικά με αυτή του Αραούχο.

Πάντως και η Αλάνια πολύ δύσκολα θα έφτανε να προσφέρει πάνω από 1,5 εκατ. (κι αυτά μάλλον πολλά θα ήταν) για την αγορά του Αργεντινού φορ. Όπως ένα καλό ερώτημα είναι κατά πόσο και ο Αραούχο θα ήταν θετικός ή θα έχει έστω και ως δεύτερη προτεραιότητά του, να μετακομίσει/παίξει στην Τουρκία. Έχω κάποιες αμφιβολίες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει... μπαμ σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Έρχεται πρόταση με πολλά μηδενικά - Φεύγει top άσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags