Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με το μέλλον του Μακέντα στο Τριφύλλι
| 2020-08-08 10:34:00

"Βόμβα" Ραϊόλα στον ΠΑΟ - Έτσι του "αρπάζουν" το καλύτερο όνομα - Τρελό "στρίμωγμα" στον Ρόκα!

Sportdog Team
"Βόμβα" Ραϊόλα στον ΠΑΟ - Έτσι του "αρπάζουν" το καλύτερο όνομα - Τρελό "στρίμωγμα" στον Ρόκα!

Παναθηναϊκός: Η σερβική MOZZART sport φρόντισε να το... τερματίσει και να τους ξεπεράσει όλους. Με το χθεσινό "αποκλειστικό" δημοσίευμά της πως ο Ερυθρός Αστέρας τα βρήκε με τον Φεντερίκο Μακέντα σε όλα κι αποτελεί θέμα χρόνου να πιεστεί και να συμφωνήσει και ο Παναθηναϊκός για την παραχώρησή του. Κάπου ώπα βρε καλοί συνάδελφοι ενθεν και εκείθεν (γιατί είχαμε και την κλασική... αμάσητη κι αφιλτράριστη αναπαραγωγή στα ελληνικά ΜΜΕ).

Τι πιο απλό από ένα τηλεφωνηματάκι στο Μόντε Κάρλο, στο γραφείο των Ραϊόλα. Μην τυχόν βέβαια κάνετε το λάθος για την υπόθεση Μακέντα κάποιος να ζητήσει το "Big boss", Mίνο Ραϊόλα, γιατί όχι μόνο δεν ασχολείται αλλά δεν έχει και ιδέα. Τον Ιταλό φορ του Παναθηναϊκού έχει χρεωθεί ο ξάδερφος, Έντσο Ραϊόλα. Αυτός ήρθε και μίλησε με τον Τσάβι Ρόκα (σε δυο ραντεβου) επι αθηναϊκού εδάφους, αυτός μιλάει και με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς, τον διάσημο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νυν κόουτς του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Έντσο Ραϊόλα, με τη ναπολιτανικη προφορά του και το ολίγον βάρβαρο στυλ του, προφανέστατα θα του έλεγε ό,τι και σε μας. Πως όχι μόνο δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και ότι η επικοινωνία με Βελιγράδι έχει διακοπεί εδώ και ημέρες! Με ποιον μιλάει ο ξάδερφος; Απευθείας με τον Στάνκοβιτς...

Και εδώ θα σας πετάξω τη βόμβα, για τους άλλους, όχι για μας και τον... Τσάβι Ρόκα πάντως (το γνώριζε ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού"). Ο Έντσο Ραϊόλα έχει άλλη σχέση και διαφορετική επικοινωνία (από τη συνηθισμένη για τέτοιες περιστάσεις) με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς! Κι αυτό αφού ο γιος του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα είναι ποδοσφαιριστής και στο πελατολόγειο του γραφείου των Ραϊόλα!!! Δηλαδή Μακέντα και υιός Στάνκοβιτς ειναι "ομόσταβλοι"!!! Μπίνγκο...

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, την αμεσότητα της σχέσης Ε.Ραϊόλα/κόουτς Στάνκοβιτς. Γι' αυτό και ο Ιταλός ατζέντης απορούσε χθες πώς είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα στη Σερβία, για συμφωνία Ερυθρού Αστέρα και Μακέντα, όταν έχει να συζητησει μέρες με τον Στάκνοβιτς για την υπόθεση. 

Και εννοείται πως δεν υπάρχει ταύτιση μεταξύ των δύο πλευρών αφού ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη καταθέσει βελτιωμένη προσφορά στον Φεντερίκο, 600.000 ευρώ ετησίως που με κάποια μπόνους μπορούν να φτάσουν τις συνολικες αποδοχές του στα 700 χιλιάρικα. Αυτή όμως, ο Μακέντα δεν την έχει αποδεχτεί ενώ θα πρέπει τουλάχιστον να διπλασιάσουν και την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό για την αγορά του (350.000 ευρώ η αρχική).

Με αυτά και με αυτά η πλευρά Μακέντα συνεχίζει να... ψάχνεται για ενδιαφερόμενες ομάδες που θα καλυπτουν πρώτα τα δικά τους θέλω και μετά του Παναθηναϊκού. Ψάχνεται και ο Τσάβι Ρόκα να βρει ομάδα που θα δώσει ένα αξιοπρεπές ποσό για τον Ιταλό. Βέβαια τον Ραϊόλα ασφαλώς και τον συμφέρει η ιστορία να τραβήξει και να πάει Σεπτέμβριο γιατί τότε φυσιολογικά οι αντιστάσεις του Τσάβι Ρόκα θα χαλαρώσουν και οι απαιτήσεις του θα πέσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αυτόν κλείνει το ρόστερ ο ΠΑΟ - Φουλάρει για το μεγάλο... μπαμ - Ιδού το πλάνο του Βόβορα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags