Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Bιεϊρίνια για... Ολυμπιακό! Έξαλλος ο Σαββίδης - Έτσι τον "τελείωσε" - Χοντρό παρασκήνιο
| 2020-08-08 15:50:00

Απίστευτο: Bιεϊρίνια για... Ολυμπιακό! Έξαλλος ο Σαββίδης - Έτσι τον "τελείωσε" - Χοντρό παρασκήνιο

Sportdog Team
Απίστευτο: Bιεϊρίνια για... Ολυμπιακό! Έξαλλος ο Σαββίδης - Έτσι τον "τελείωσε" - Χοντρό παρασκήνιο

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ρώτησα ένα γέρικο λαγωνικό της μανατζερικής πιάτσας, που κινείται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, τι εξελίξεις μαθαίνει πως υπάρχουν (αν υπάρχουν) με την ανοιχτή υπόθεση της ανανέωσης Βιεϊρίνια. "Καλά, εσύ..." ήταν η, ολίγο ειρωνική, απάντησή του.

Επειδη βεβαια ξέρω πως τα γεράματα φέρνουν γκρίνια δεν έδωσα σημασία και επέμενα. "Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε προετοιμασία, οι ημέρες περνάνε και ακόμη να συναντηθεί ο Βιεϊρίνια με τον Ιβάν...".  Και φρόντισε να με ξαναβάλει στη θέση μου. "Γιατί έχουν κλεισμένο ραντεβού; Ή γιατί χρειάζεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο Ιβαν για τα πουν στην εποχή του Skype, όταν τα χρησιμοποιεί μάλιστα με τέτοια συχνότητα ο Σαββίδης. Μην τα τρως και εσύ..."!

Για να περάσει στο παρασύνθημα: ο μεγάλος έχει παρεξηγηθεί, έχουν πέσει στη μέση να το "γεφυρώσουν" αλλά θα πρέπει και ο παίκτης να δείξει με τη στάση του πως αναγνωρίζει το λάθος του και δέχεται τις όποιες...συνέπειες.  Κοινώς να ικανοποιήσει τον Ιβάν που είναι λάρτζ αλλά και απόλυτος όταν θεωρεί πως δεν εκτιμάς την προσφορά του.

Πώς δημιουργήθηκε όμως, αυτή η παρεξήγηση μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Βιεϊρίνια; Όλα ξεκίνησαν την παραμονή του πρώτου αγώνα στα πλέι οφ του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, όταν ενημερώθηκε ο Πορτογάλος για την πρόταση του αφεντικού. Ήταν 900.000 Χ2 (θα ανανενωνοταν αυτομάτως το πρώτο χρόνο εφόσον έπιανε τις 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) που με τα μπόνους θα μπορούσε συνολικά να έφτανε τα 2 εκατομμύρια.

O Bιεϊρίνια κλώτσησε ενώ ο ατζέντης Πολ Κουτσολιάκος (που την τελευταία 2ετία έτσι κι αλλιώς η σχέση του με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ περνάνε κρίση) δεν τον πίεσε να την αποδεχτεί. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν βγήκαν δημοσιεύματα πως ο 34χρονος(!) Βιεϊρίνια έχει πρόταση από την Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου 5 εκατ. ευρώ για κλειστό 2ετες συμβόλαιο. Άνθρωποι του οργανισμού ΠΑΟΚ, με καλή σχέση με τον Λουτσέσκου απευθείας ή με το στενό περιβάλλον του στην Ελλάδα, το έψαξαν και πείστηκαν πως ήταν fake news προκειμένου να διευκολυνθεί ο άσος και να πιεστεί ο Σαββίδης.

Εγινε όμως, κι άλλο χειρότερο, αν πιστέψουμε τη μανατζερική πιάτσα. Συγκεκριμένα, φέρεται να διέρρευσε προς την πλευρα διοίκησης και ιδιοκτήτη, πως ο Βιεϊρίνια λόγω του ατζέντη του έχει και την επιλογή του Ολυμπιακού. Μόνο που ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα αφού ο Σαββίδης όχι μόνο δεν... τρόμαξε αλλά το πήρε επιθετικά, δίνοντας εντολή να γίνει νέα, πολυ χαμηλότερη προσφορά στον Βιεϊρίνια ύψους 450.000 ετησίως με πλούσια μπόνους. Ουσιαστικά ήταν προσφορά...  εξόδου από τον ΠΑΟΚ αφού η μείωση αποδοχών φτάνει τα 3/4 του προηγούμενου συμβολαίου του.

Κοντός ψαλμός αλληλούια για το φινάλε της ιστορίας Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, με κάποιους από τον οργανισμό να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να ξεπεραστεί η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ώστε ο φυσικός αγωνιστικός ηγέτης του ΠΑΟΚ να κρεμάσει τα παπούτσια του στην Τούμπα και στη συνέχεια ως δεύτερος Πάμπλο Γκαρσία να πάρει πόστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τορπίλη" στον ΠΑΟΚ με βασικό του Φερέιρα - Τούμπα τα δεδομένα της σεζόν - Το έχει σκεφτεί καλά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags