Facebook Pixel "Μπαμ" Κάναντι! Αυτόν παίρνει από Ολυμπιακό - Επιλογή Μαρινάκη - Θέλει κι άλλον - Τα έμαθε ο Ιβάν;
| 2020-08-09 14:35:00

"Μπαμ" Κάναντι! Αυτόν παίρνει από Ολυμπιακό - Επιλογή Μαρινάκη - Θέλει κι άλλον - Τα έμαθε ο Ιβάν;

Sportdog Team
"Μπαμ" Κάναντι! Αυτόν παίρνει από Ολυμπιακό - Επιλογή Μαρινάκη - Θέλει κι άλλον - Τα έμαθε ο Ιβάν;

Ο Ατρόμητος της εποχής Νταμίρ Κάναντι ήταν κατα γενική παραδοχή... άλλο πράγμα. Στη 2ετία του Αυστριακού προπονητή/αρχιτέκτονα στο Περιστέρι, είχε επιτυχίες, πλασαρίστηκε σε κορυφαίες  βαθμολογικές θέσεις, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, εξέλιξε/ανέδειξε/"έσωσε" παίκτες και έκανε χαρούμενους τους οπαδούς του.

Μετά την αποχώρηση του Κάναντι για τη Νυρεμβέργη, όπως και σημαντικών ποδοσφαιριστων - κλειδιά για την ομάδα και παρα την άφιξη δυο ικανών κι έμπειρων προπονητών, όπως οι Γιάννης Αναστασίου αρχικά και στη συνέχεια ο Σάββας Παντελίδης, ο Ατρόμητος με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές ήταν ένα άοσμο, άχρωμο, άνευρο, άγευστο και βαρετό συνονθύλευμα.

Η μεταβατική περίοδος απέτυχε και έτσι οι Σπανός - Αγγελόπουλος  έσπευσαν να ξαναδώσουν τα κλειδιά της ομάδας στον πετυχημένο και δημοφιλή στο Περιστέρι, Νταμίρ Κάναντι. Προσμένοντας σε ένα... ντεζαβού. Κι απο οτι φαίνεται η επιστροφή στη λεωφόρο των επιτυχιών για τον φετινό Ατρόμητο θα στηριχθεί στην παλιά, πετυχημένη συνταγή. 

Γιατί την επιστροφή Κάναντι στον πάγκο ακολούθησε η επιστροφή του Γιαννιώτη στην εστία ενώ μεθοδεύεται και επιστροφή Νο 3 που θα σηκώσει πολύ θόρυβο. Αντε να δούμε, λοιπόν, αν θα... τριτώσει το καλό (μεταγραφικά) για τον Ατρόμητο με τον δανεισμό και του Μπρούνο!

Θυμίζω πως ο Βραζιλιάνος ακραίος μεσοεπιθετικός χάρη στον Κάναντι και τον Ατρόμητο πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό (μέσω βέβαια της αυστριακής Λίντσερ, απο την οποία τον είχε φέρει δανεικό ο Νταμίρ), όπου παρότι επιλογή Μαρινάκη  κι ενώ άρεσε και στους Μαρτίνς - Μοντεστό δεν κατάφερε να κερδίσει θέση. Στάθηκε βέβαια κι άτυχος με τον τραυματισμό του εκεί που ανέβαινε.

Για να μην το κουράζω: ο Ατρόμητος καίγεται για αριστερό ακραίο, ο Κάναντι θέλει τον Μπρούνο γνωρίζοντας πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, οι "ερυθρόλευκοι" (τουλάχιστον στα υψηλά τους κλιμάκια) εμπιστεύονται απόλυτα και τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στον Αυστριακό τεχνικό, όπως βέβαια και ο Βραζιλιάνος άσος. Και ο Μπρούνο μπορεί να αρνήθηκε να πάει δανεικός στον Άρη του Καρυπίδη, ο Ατρόμητος του (δικού του ανθρώπου) Κάναντι όμως, είναι άλλο.

Και κάτι τελευταίο, ο Σπανός μπορεί να... πατάει και στον Σαββίδη αλλά αυτό δεν αποτελεί απαγορευτικό για να συνεχίζει να παίρνει δανεικούς κι απο τον Μαρινάκη (το είδαμε και με τον Ανδρούτσο). 

Η παρουσία του Κάναντι το κάνει πιο εύκολο φέτος αφού εκτός του Μπρούνο κι άλλος (νεαρός) "ερυθρόλευκος" έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα να πάρει φύλλο πορείας/δανεισμού από του Ρέντη στο Περιστέρι.Η αποκάλυψη και για το δικό του όνομα προσεχώς, οπότε μείνετε συντονισμένοι εδώ... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη "μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για διεθνή μπακ - Τον θέλουν για αντί-Ομάρ - 500 "χαρτιά" ο Ρόκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags