Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Έγκλημα"! Αυτόν "έκοψε" ο Φερέιρα - Είχε δώσει το νταμπλ - "Παιδί" του Ραζβάν - Παρακαλούσε...
| 2020-08-09 23:00:00

"Έγκλημα"! Αυτόν "έκοψε" ο Φερέιρα - Είχε δώσει το νταμπλ - "Παιδί" του Ραζβάν - Παρακαλούσε...

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Έγκλημα"! Αυτόν "έκοψε" ο Φερέιρα - Είχε δώσει το νταμπλ - "Παιδί" του Ραζβάν - Παρακαλούσε...

ΠΑΟΚ: Ο Εβγέν Σάκχοφ είναι ένας από τους παίκτες που έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ, όντας εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου, το 2019.

Ο Ουκρανός χαφ εξαργύρωσε το ανέβασμα των μετοχών του με μεταγραφή στη Λέτσε, αν και η αποχώρησή του από τον Δικέφαλο προκάλεσε τριγμούς. Θυμίζουμε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από τον ΠΑΟΚ ήταν η μη παραμονή των Σάκχοφ και Κάνιας στην ομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, πως ο διεθνής παίκτης όχι μόνο δεν έχει ξεχάσει τους Θεσσαλονικείς, αλλά πρόσφατα έριξε… δίχτυα επιστροφής!

Η Λέτσε υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, γεγονός που την αναγκάζει να ξεφορτωθεί πολλούς παίκτες από το ρόστερ της. Αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Σάκχοφ… χτύπησε την πόρτα του Δικεφάλου για να διαπιστώσει εάν "παίζει" η επιστροφή του.

Ωστόσο, η μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας του Φερέιρα με τον Λουτσέσκου έγινε εμφανής για ακόμα μια φορά και είχε ως αποτέλεσμα ο Σάκχοφ να… μείνει με την όρεξη.

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι Ασπρόμαυροι απάντησαν αρνητικά στο ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη, καθώς ο Σάκχοφ δεν διαθέτει τα στοιχεία που ψάχνει ο Φερέιρα για τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στην Τούμπα - Δεν τα έχει βρει ακόμα με τον ΠΑΟΚ ο... - Δελεαστική πρόταση από Τουρκία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags