Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστια έκπληξη Μαρτίνς: "Αυτόν θέλω στα χαφ"
| 2020-08-10 10:25:00

Απίθανος Μαρτίνς! "Τρελή" εισήγηση στη διοίκηση - "Αυτόν θέλω στα χαφ" - Κόουτς, το σκέφτηκες καλά;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανος Μαρτίνς! "Τρελή" εισήγηση στη διοίκηση - "Αυτόν θέλω στα χαφ" - Κόουτς, το σκέφτηκες καλά;

Ολυμπιακός - Καφού: Η χρονιά για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε πρόωρα μετά τον αποκλεισμό από τη Γουλβς στους "16" του Europa League, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνεννόηση με τη διοίκηση, έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν το πλάνο για την επόμενο σεζόν.

Ο Πορτογάλος κόουτς θα είναι και αυτό το καλοκαίρι το απόλυτο αφεντικό στις μεταγραφές, καθώς μπορεί οι Μοντεστό, Καρεμπέ και Ισά να βρουν και να προτείνουν παίκτες, ωστόσο αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση θα είναι ο Μαρτίνς. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" δικαιώθηκε απόλυτα με τον περσινό σχεδιασμό της ομάδας και γι' αυτό θα ακολουθήσουν το δικό του πλάνο και φέτος.

Βέβαια, εκτός από τις προσθήκες στο ρόστερ, ο κόουτς καλείται να αποφασίσει και ποιοι θα είναι αυτοί που θα φύγουν, είτε δανεικοί είτε ως ελεύθεροι. Οι παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου είναι πολλοί, ωστόσο για κάποιους ο Μαρτίνς δεν... ακούει κουβέντα, παρότι για την ώρα δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους. Ένας εξ αυτών είναι και ο Καφoύ, ο οποίος ήρθε στο λιμάνι τον περασμένο Γενάρη και ακόμα δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Βέβαια, ο χρόνος που έχει πάρει είναι περιορισμένος, ενώ ακόμα και στο τελευταίο ματς με τη Γουλβς μπήκε αλλαγή και η αλήθεια είναι πως δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Ο 27χρονος Πορτογάλος πάντως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και αυτό του δίνει το... εισιτήριο για να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.

Ο κόουτς των Πειραιωτών πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητές του και θεωρεί πως αν κάνει κανονικά προετοιμασία μετά τις 18 Αυγούστου και πάρει παιχνίδια στα πόδια του, τότε θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του.

Για την ώρα πάντως ο Καφού δεν πείθει πως θα μπορεί να είναι βασικός στον Ολυμπιακό και να πάρει τον ρόλο του Καμαρά, εάν αυτός πωληθεί το προσεχές διάστημα.

Ο Μαρτίνς ωστόσο επιμένει, έχει διαφορετική άποψη και εμφανίζεται σίγουρος τόσο στη διοίκηση όσο και στους συνεργάτες του, πως θα δούμε τον έμπειρο χαφ μεταμορφωμένο τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει νέα βόμβα στον Ολυμπιακό μετά τον Τσιμίκα - Αυτόν πουλάει ο Μαρινάκης ένα καράβι λεφτά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags