Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Έτσι κάνει τον ΠΑΕ πανίσχυρη - "Φωτιά" στη Superleague! 
| 2020-08-10 13:20:00

Ηχηρό "όχι" Αλαφούζου - Προχωρά μόνος του - Έτσι κάνει τον ΠΑΟ πανίσχυρο - "Φωτιά" στη Superleague! 

του Νίκου Στεργίου
Ηχηρό "όχι" Αλαφούζου - Προχωρά μόνος του - Έτσι κάνει τον ΠΑΟ πανίσχυρο - "Φωτιά" στη Superleague! 

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Θολό παραμένει το τηλεοπτικό τοπίο στη Superleague, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσες ομάδες θα είναι τη νέα σεζόν, κάτι που κρίνει και τις κινήσεις της Nova, αλλά και οι προθέσεις των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, άλλωστε, υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση δημιουργίας του "Panathinaikos TV" στα πρότυπα του "PAOK TV", κάτι που σημαίνει ότι οι Πράσινοι, όπως και ο Δικέφαλος από πέρσι, θέλουν να χαράξουν τον δικό τους δρόμο στο τηλεοπτικό πεδίο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφoύζος απέρριψε πρόσφατα νέα πρόταση από τη Nοva, προκειμένου οι Πράσινοι να υπογράψουν ξανά συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog, η πρόταση της Nοva ήταν ισόποση με την περσινή, χωρίς τις μειώσεις που έχει εξαγγείλει το κανάλι ενόψει της νέας σεζόν λόγω της κρίσης και των νέων οικονομικών δεδομένων. 

Το συγκεκριμένο "όχι", φυσικά, φανερώνει τις προθέσεις του αφεντικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι και πάλι δραστήριος, ισχυρός και θέλει μια ΠΑΕ οικονομικά ανεξάρτητη. Γι' αυτό επιθυμεί να στηρίξει το εγχείρημα του "Panathinaikos TV", σύμφωνα με το οποίο ο σύλλογος θα εξαρτάται από τις δικές του δυνάμεις και τη στήριξη των οπαδών του. 

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προτείνει στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Superleague τη δημιουργία της "Superleague TV" προκειμένου όλες οι ομάδες της διοργανώτριας αρχής να έχουν τηλεοπτική στέγη και εξασφαλισμένα έσοδα.

Μία πρόταση που δεν εισακούστηκε, με αποτέλεσμα το αφεντικό του Παναθηναϊκού να προχωρά ολοταχώς το πλάνο του "Panathinaikos TV", το οποίο πιστεύει πολύ και θέλει να πετύχει, έτσι ώστε η ομάδα να μην έχει καμία εξάρτηση από τηλεοπτικά συμβόλαια. 

Όπως και να έχει, αυτή η στάση του ισχυρού άνδρα του Τριφυλλιού δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για την ΠΑΕ, όχι μόνο την έντονη ενασχόλησή του, αλλά και την επιθυμία να κάνει πάλι την ΠΑΕ ισχυρή σε όλους τους τομείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" Αλαφούζου! Παίρνει παίκτη του ΠΑΟΚ - Περιμένει να μείνει ελεύθερος - Τους πιάνει στον ύπνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags