Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Κλέβει" παίκτη από τα χέρια της Μπεσίκτας!
| 2020-08-10 16:58:00

Φοβερή αποκάλυψη Κετσπάγια - Ο ΠΑΟΚ... κλέβει παίκτη από τα χέρια της Μπεσίκτας!

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη Κετσπάγια - Ο ΠΑΟΚ... κλέβει παίκτη από τα χέρια της Μπεσίκτας!

ΠΑΟΚ: Ο Νίκα Νινούα προβάρει την ασπρόμαυρη φανέλα και ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στο Metropolis 95,5 για να αναλύσει το προφίλ του Γεωργιανού άσου.

Ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την έκπληξή του που ο Νινούα πάει στον ΠΑΟΚ, καθώς αποκάλυψε πως μέχρι χθες ο παίκτης ήταν... κλεισμένος από τη Μπεσίκτας, την ομάδα που ο Δικέφαλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League!

«Καλά αυτός δεν πήγε στην Μπεσίκτας; Έμαθα χθες ότι ήταν σχεδόν κλεισμένος από την τουρκική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κετσπάγια!

Μιλώντας στη συνέχεια για το τι περίπτωση παίκτη είναι, είπε: «Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, γλυκό πόδι και πολύ καλά χτυπήματα. Είναι μπαλαδόρος από μικρός και ηγετική φυσιογνωμία».

Στα 21 του μόλις χρόνια ο Νίκα Νινούα ήταν αρχηγός στην Ντιναμό Τυφλίδας. Ο Κετσπάγια έδωσε την εξήγηση του: «Δεν έχει σημασία η ηλικία στη Γεωργία για να είσαι αρχηγός, ο Νίκα είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και αγαπητός για αυτό τον ανέδειξαν αρχηγό οι συμπαίκτες του».

Το ερώτημα που τίθεται αυτόματα, είναι αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ: «Βοήθησε πολύ την Ντιναμό πέρυσι να πάρει το πρωτάθλημα και θεωρώ πως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Ο Κετσπάγια απάντησε και στην ερώτηση για το αν ο Νινούα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής; «Κι εγώ όταν έφυγα από την Ντιναμό στην αρχή της καριέρας μου πήγα στην Ανόρθωση και μετά στην ΑΕΚ, δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής, θεωρώ πως δεν θα έχει ο Νίκα. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags