Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι την... έφερε ο Ρόκα στον Χρήστο - "Άκυρο" από τον μπαμπά
| 2020-08-10 22:31:00

Έτσι την... έφερε ο Ρόκα στον Χρήστο - "Άκυρο" του μπαμπά - Παίζει να πάει σε top ελληνική ομάδα!

Sportdog Team
Έτσι την... έφερε ο Ρόκα στον Χρήστο - "Άκυρο" του μπαμπά - Παίζει να πάει σε top ελληνική ομάδα!

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης με το τιμ του είναι ήδη στο Τελ Αβιβ για να ανακοινωθούν και να παρουσιαστούν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού μαζί με τους συνεργάτες του να υπογράφουν μονοετή συμβόλαια, με συνολικές καθαρές αποδοχές στο εκατομμύριο ευρώ (με μπόνους θα το ξεπεράσουν).

Για τους μη γνώστες του πως λειτουργεί ο κόουτς Δώνης, να τους ενημερώσω πως δεν αλλάζει ποτέ τιμ και το κουβαλάει πάντα σε οποιαδήποτε ομάδα/χώρα πηγαίνει. Ο Αγγελίνας, ο Γεωργιάδης (του Σάββα), ο Γεωργίτσας, ο Μένταν, ο Μαλιαρίτσης είναι η σταθερή 5άδα, είναι σαν η δεύτερη οικογένειά του, ο στενός κύκλος του, φίλοι που δεν τους αλλάζει, τους προσέχει και τους... συντηρεί. Γιατί ο Δώνης στα deals που κάνει αναλαμβάνει αυτός να τους πληρώνει ενώ ακόμη και όταν δεν δουλεύουν, τους βγάζει μηνιάτικο!

Κάτι αντίστοιχο πάντως πράττει ο κόουτς Δώνης και για τους δυο γιους του, Χρήστο και Τάσο. Μπορεί να έχουν τους δικούς τους ατζέντηδες αλλά η πολιτική για την καριέρα τους και τα συμβόλαιά τους χαράσσεται πάντα από την οικογένεια Δώνη από κοινού, δηλαδή από τον πατέρα σε συζήτηση με τον κάθε γιο του.

Κάπως έτσι βέβαια την... πάτησαν με την προσφορά του Παναθηναϊκού, όταν δεν είπαν αμέσως "ναι" στα 200 χιλιάρικα ετησίως που πρόσφερε στον Χρήστο Δώνη ο Τσάβι Ρόκα. Βέβαια ο πονηρός Καταλανός μετά την καραντίνα και τις εξελίξεις στη σχέση Γιώργου Δώνη κι Αλαφούζου βρήκε την ευκαιρία να την αποσύρει και να μην κάνει καμία άλλη. Κάπως έτσι "καθάρισε" πατέρα και υιό Δώνη από τον Παναθηναϊκό, αν κι αυτό ειδικά για τον Χρήστο ήταν πολύ άδικο.

Η ουσία είναι, ακόμη κι αν δεν το παραδέχεται δημόσια ο Γιώργος, πλέον καταλαβαίνουν ότι ήταν λάθος τους που δεν αποδέχτηκαν την προσφορά του Παναθηναϊκού. Για 20 με 30 χιλιάρικα παραπάνω το χρόνο δεν θα έπρεπε να μπουν στη διαδικασία να περιμένουν, δίνοντας έτσι το πάτημα στον Ρόκα. Πόσο μάλλον όταν ο Παναθηναϊκός είναι το περιβάλλον που ταιριάζει απόλυτα στον Χρήστο.

Ποια είναι η επόμενη ημέρα για τον Χρήστο Δώνη; Ισραήλ δεν υπάρχει κι ας γράφονται διάφορα σενάρια, για νέα συνύπαρξη σε ομάδα με τον πατέρα του. Το έχει ξεκαθαρίσει αυτό και ο Γιώργος Δώνης. Άλλο Παναθηναϊκός κι άλλος Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Κατά συνέπεια αν πάει στο εξωτερικό ο Χρήστος Δώνης, πιθανότεροι προορισμοί του θα είναι ή στην Ολλανδία (πρώτη κατηγορία) ή στη Γερμανία (δεύτερη κατηγορία), από όπου έχει προτάσεις από συγκεκριμένες ομάδες. Η ολλανδική πάντως στα λεφτά δεν είναι τόσο καλή. Για την Τουρκία, από όπου επίσης υπάρχει ενδιαφέρον, ο Χρήστος δεν θέλει να πάει.

Προς το παρόν ο Χρήστος Δώνης θα περιμένει μέχρι τις 22 Αυγούστου, να δει αν θα του πάνε κάποιες άλλες προτάσεις διαφορετικά θα κλείσει σε μια ομάδα από αυτές που του έχουν ήδη καταθέσει. Από Ελλάδα πάντως θα μπορούσε να τον συγκινήσει ομάδα όπως ο Άρης. Κρατήστε το...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο "μπαμ" Αλαφούζου! Γυρίζει κι άλλος παικταράς στον ΠΑΟ μετά τον Βιγιαφένες - Προχωρημένες επαφές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags