Facebook Pixel Αποθέωση για "κλεισμένο" του ΠΑΟΚ: "Εκεί του αρέσει να παίζει - Έχει φοβερές εκτελέσεις φάουλ"!
| 2020-08-11 08:52:00

Αποθέωση για "κλεισμένο" του ΠΑΟΚ: "Εκεί του αρέσει να παίζει - Έχει φοβερές εκτελέσεις φάουλ"!

Sportdog Team
Αποθέωση για "κλεισμένο" του ΠΑΟΚ: "Εκεί του αρέσει να παίζει - Έχει φοβερές εκτελέσεις φάουλ"!

ΠΑΟΚ: Ο Βάκο Κιπιάνι, δημοσιογράφος από τη Γεωργία και σχολιαστής των αγώνων της Ντιναμό Τιφλίδας μιλώντας στο Metropolis 95,5 ανέλυσε το προφίλ του αρχηγού της Ντιναμό Τιφλίδας, Νίκα Νινούα που είναι προ των πυλών του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Νίκα είναι ένας φοβερός παίκτης. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντιναμό Τιφλίδας. Πέρυσι είχε οκτώ γκολ και έντεκα ασίστ και είχε συμβολή στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. 

Ελέγχει πολύ καλά την μπάλα και έχει φοβερές εκτελέσεις φάουλ. Υπήρχε θέμα με την Μπεσικτάς, αλλά χάλασε λόγω των οικονομικών προβλημάτων του τουρκικού συλλόγου. 

Θα είναι μια καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Έχει περάσει από όλες τις εθνικές της Γεωργίας εκτός από την μεγάλη ομάδα.

Επαναλαμβάνω μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Μπορεί να παίζει και στις πτέρυγες, αλλά του αρέσει ο άξονας και εκεί θέλει να παίζει. Θεωρώ δεδομένη τη συμφωνία των δυο συλλόγων και ο Νίκα θα γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ. Θέλει χρόνο προσαρμογής, αφού θα παίξει σε ένα διαφορετικό Πρωτάθλημα και σύλλογο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags