Facebook Pixel Sportdog.gr | Βούιξε… η πιάτσα - Σ’ αυτόν έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός - Στο παιχνίδι κι ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)
| 2020-08-11 09:35:00

Βούιξε… η πιάτσα - Σ’ αυτόν έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός - Στο παιχνίδι κι ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βούιξε… η πιάτσα - Σ’ αυτόν έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός - Στο παιχνίδι κι ο Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πρόταση ύψους 500.000 ευρώ το χρόνο για τρία χρόνια στον Μαουρίσιο Ίσλα, κατέθεσαν οι Πράσινοι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Χιλιανός δημοσιογράφος, Πάμπλο Ράμος, το Τριφύλλι έκανε πρόταση στον Χιλιανό άσο, στην οποία για την ώρα δεν υπάρχει κάποια απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης βρίσκεται και στα ραντάρ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, με τον Παναθηναϊκό να είναι εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του ESPN ανέφερε:

«Ο Μαουρίτσιο Ίσλα τελικά απέρριψε την προσφορά της Μπόκα Τζούνιορς. Θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Εν τω μεταξύ συνεχίζει την προπόνησή  του στο Αλικάντε..», και έπειτα πρόσθεσε:

«Ο Μαουρίσιο Ίσλα έχει δεχθεί πριν από λίγες μέρες μία πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Η πρόταση περιελάβανε τριετές συμβόλαιο, με τις απολαβές να φτάνουν τα 500.000 ευρώ το χρόνο. Παρόλα αυτά όμως, ο Ίσλα έχει και άλλες προτάσεις και δεν θα έχει καταλήξει στην τελική του απόφαση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags