Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτο! Ο Μαρινάκης "σώζει" τον ΠΑΟΚ
| 2020-08-11 10:33:00

Απίστευτο! Ο Μαρινάκης "σώζει" τον ΠΑΟΚ - "Tσοντάρει" 2 εκατ. σε deal του Σαββίδη - Νέος Τσιμίκας!

Sportdog Team
Απίστευτο! Ο Μαρινάκης "σώζει" τον ΠΑΟΚ - "Tσοντάρει" 2 εκατ. σε deal του Σαββίδη - Νέος Τσιμίκας!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μιγκέλ Τραούκο, Πέδρο Ρεμπόσο, Τζόναθαν Λόπες.Οι τρεις αριστεροί μπακ που έπαιξαν δυνατά το τελευταίο 48ώρο για την αντικατάσταση του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. 

Μιλάμε για λάτιν στροφή των "ερυθρόλευκων" εφόσον στη σχετική short list τους για "αντι-Τσιμίκα" δεν υπάρχει κάποιο άλλο όνομα (χωρίς και να το αποκλείω πάντως, να εξηγούμαι). Το άλλο κοινό και των τριών; Τους παζαρεύουν πάνω κάτω με το ίδιο ποσό, 1,5 με 2 εκατομμύρια ευρώ για transfer fee!

Αν βέβαια πιστέψουμε (δεν έχω κανένα λόγο για το αντίθετο, το διευκρινίζω) όσα κυκλοφορούν στις γαλλικές πιάτσες, μανατζερικές και δημοσιογραφικές, τότε ο 28χρονος (τα κλείνει στις 25 Αυγούστου), διεθνής Περουβιανός (με 50 συμμετοχές παρακαλώ) αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν έχει σαφέστατο προβάδισμα.

Το εντυπωσιακό όμως, είναι άλλο: οι "στεφανουά" , μέσω Έλληνα ατζέντη με τον οποίο συνεργάζονται, έστειλαν ήδη το μήνυμα στην Τούμπα να περιμένουν λίαν συντόμως το μπάσιμό τους για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Δηλαδή για τον Ολυμπιακό ο Τραούκο πάει για "αντι-Τσιμίκας" και για τη Σεντ Ετιέν ο Γιαννούλης για "αντι-Τραούκο". 

Και πάμε αγαπημένη "σκυλοπαρέα" κατευθείαν στο ψητό, που ξέρω πλέον πόσο σας αρέσει. Η Σεντ Ετιέν ετοιμάζεται να πουλήσει τον Τραούκο, ζητώντας 2 εκατ. ευρώ αν και το περασμένο καλοκαίρι ξόδεψε τα μισά για να τον πάρει απο την Φλαμένγκο. 



Έχει στην κορυφή της λίστας της για την αντικατάσταση του Περουβιανού τον αριστερό μπακ του ΠΑOΚ και επειδή γνωρίζει πολύ καλά πως με 3-4 εκατομμύρια δεν θα έχει τύχη ενημέρωσε τον Δικέφαλο (μέσω του συγκεκριμένου συμπατριώτη μας ατζέντη), πως αν τον πουλήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας, τα λεφτά που θα πάρει απο τον Ολυμπιακό θα  τα σπρώξει/συμπληρώσει στην επίσημη πρόταση που θα τους καταθέσει για την αγορά του Γιαννούλη. Και κάτι παραπάνω αν χρειαστεί!

Μιλάμε πως οι "στεφανουά" ετοιμάζονται να κάνουν υπέρβαση πρκειμένου να κάνουν δικό τους τον Γιαννούλη (με προσφορά plus 6 εκατομμυρίων). Και κατά κάποιο τρόπο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να... βαλει το χέρι στην τσέπη του κοινώς, δηλαδή να... συνεισφέρει οικονομικά ο μεγάλος αντίπαλος/ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός αγοράζοντας πρώτα τον Τραούκο.

Να σας τα κάνω ακόμη πιο λιανά; Χωρίς το έμμεσο τσοντάρισμα του Μαρινάκη η Σεντ Ετιέν δεν μπορεί να αγοράσει τον Γιαννούλη. Και κατά επέκταση να ανακουφίσει/σώσει τους ανθρώπους του Σαββίδη που "καίγονται" να πουλήσουν σε μια αξιοπρεπή τιμή τον δικό τους... Τσιμίκα. Πόσο μάλλον πλέον που θα γίνεται και η αναπόφευκτη σύγκριση με το super deal που έφυγε ο τελευταίος σε κοτζάμ Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η διαφορά Τσιμίκα-Γιαννούλη - Δεν είναι 16,5 εκατ. το deal - Τι ήθελε ο Μαρινάκης - 4η επιλογή Κλοπ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags