Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Οδεύει στον Ολυμπιακό εξτρέμ που έχει κάνει ντόρο - Παίρνει τον... μισό ο Καρυπίδης;
| 2020-08-12 22:38:00

Κλεισμένος! Οδεύει στον Ολυμπιακό εξτρέμ που έχει κάνει ντόρο - Παίρνει τον... μισό ο Καρυπίδης;

του Παναγιώτη Νικολάου
Κλεισμένος! Οδεύει στον Ολυμπιακό εξτρέμ που έχει κάνει ντόρο - Παίρνει τον... μισό ο Καρυπίδης;

Ολυμπιακός - Άρης: Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Ματέο Γκαρσία απασχολεί έντονα την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα ετοιμάζεται για επιστροφή στη χώρα μας.

Ολυμπιακός και Άρης είναι οι δύο ενδιαφερόμενοι, με τα σενάρια για το μέλλον του παίκτη να έχουν φουντώσει. Προ ημερών, άλλωστε, γράφτηκε πως ο Άρης έκανε βελτιωμένη πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα, ύψους 1.800.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Αργεντινό.

Παρ’ όλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός που θα αποκτήσει τον παίκτη θα είναι ο Ολυμπιακός, που φέρεται να διατηρεί το προβάδισμα για την αγορά του νεαρού εξτρέμ.

Όπως επισημαίνουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι για τον Γκαρσία και το πιθανότερο είναι ο βραχύσωμος εξτρέμ να καταλήξει στη Θεσσαλονίκη, αλλά… μέσω Πειραιά!

Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν όλες τις προοπτικές για τον Αργεντινό άσο προκειμένου να τον αξιοποιήσουν. Έχουν την επιλογή να αποκτήσουν τον Γκαρσία και εν συνεχεία να τον δώσουν ως δανεικό στον Άρη, ενώ υπάρχει η εναλλακτική του να παραχωρήσουν στους Θεσσαλονικείς το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ματέο Γκαρσία θα γίνει εκτός σημαντικού απροόπτου ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και από εκεί και έπειτα θα φανεί το πού θα τον βρει η νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή με Σεμέδο! Ποια Μπενφίκα; Σκάει... μπόμπα με πρώην ΠΑΟΚτσή - Θα τρελαθούν στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags