Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέες "οβίδες" μετά τον Τσιμίκα - Πού θα πάει ο Γκιλιέρμε - Με πόσα τελειώνει ο Σα - "Εμπλοκή" ΠΑΟΚ!
| 2020-08-13 20:28:00

Νέες "οβίδες" μετά τον Τσιμίκα - Πού θα πάει ο Γκιλιέρμε - Με πόσα τελειώνει ο Σα - "Εμπλοκή" ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Νέες "οβίδες" μετά τον Τσιμίκα - Πού θα πάει ο Γκιλιέρμε - Με πόσα τελειώνει ο Σα - "Εμπλοκή" ΠΑΟΚ!

Ολυμπιακός: Δεν ξέρω τι λέει ο Ολυμπιακός για την υπόθεση Γκιλιέρμε, όπως δεν ξέρω και τι παιχνίδι παίζει ο ατζέντης του Βραζιλιάνου μέσου. Ξέρω πάντως πως στα υψηλά κλιμάκια της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ υπήρξε πρόσφατα έντονη δυσφορία για δημοσιεύματα περί Γκιλιέρμε, όπως αντιλαμβάνομαι επίσης ότι στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να εξελιχθεί σε περίπτωση Ομάρ Νο 2 και να την ξαναπάθουν!

Τώρα όσον αφορά το μεταγραφικό ρεπορτάζ: η Σπαρτάκ Μόσχας και ψάχνει παίκτη με τα χαρακτηριστικά και τις θέσεις που καλύπτει ο Γκιγιέρμε και της έχει προταθεί ο τελευταίος και αρέσει πολύ στη ρωσική ομάδα!

Και το σημαντικότερο: στη Σπαρτάκ Μόσχας λένε πως με 5 ή 6 εκατ. ευρώ μπορούν να κάνoυν δικό τους τον Γκιλιέρμε. Και για να το λένε (όχι βέβαια στα ΜΜΕ) κάτι γνωρίζουν. Μόνο που σε αυτή την υπόθεση, η Σπαρτάκ δεν θα παίξει μόνη της. Έχει και σοβαρό ανταγωνιστή. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

Κι απο τον Γκιλιέρμε στην υπόθεση Σα. Για τον Πορτογάλο και την Ατλέτικο Μαδρίτης το έχουμε γράψει κι αναλύσει όσο πιο διεξοδικά γίνεται. Οι "ροχιμπλάνκος" ψάχνουν για δεύτερο κίπερ, να πάρει τη θεση του Αντάν. Για πρώτο, εφόσον πουληθεί ο Ομπλακ, έχουν άλλη λίστα στην οποία δεν είναι ο Σα. Δηλαδή ο Πορτογάλος μόνο σαν δεύτερος θα πήγαινε στην Ατλέτικο, άσχετα τι θα γινόταν μέσα στη σεζόν.

Ο Σα έχει όντως προταθεί στην Ατλέτικο από τον Μέντες. Τα 13 εκατ. του μπάι άουτ δεν υπάρχουν. Το αντιλαμβάνονται και στον Πειραιά αυτό. Το ερώτημα είναι αν το deal θα μπορούσε να κλείσει στα 10 ή έχει ταβάνι τα 7 με 8 εκατομμύρια.

Γιατί στη σχετική short list των "ροχιμπλάνκος" για 2ο τερματοφύλακα, υπάρχουν κι άλλα ονόματα. Όπως του 24χρονου Κροάτη της Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ, Ιβο Γκρμπιτς, που στην πατρίδα του το θεωρούν δεδομένο πως θα μετακομίσει στη Μαδρίτη!

Ας κρατησουμε όμως, μια πισινή, με την εξής μία υποσημείωση: ο Γκρμπιτς είναι ο κίπερ που φέρεται να είχε εισηγηθεί στον ΠΑΟΚ την απόκτησή του, για να αποτελέσει τον βασικό την ερχόμενη σεζόν, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς! Μπίνγκο...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα! Από την... ΑΕΚ στη Νότιγχαμ - Αυτόν "άρπαξε" ο Μαρινάκης - Τρελό παρασκήνιο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags