Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας – Ολυμπιακός: Αποκάλυψη: Πρότειναν Τσιμίκα σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα πριν τον Ολυμπιακό και τον απέρριψαν!
| 2020-08-14 23:05:00

Αποκάλυψη: Πρότειναν Τσιμίκα σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα πριν τον Ολυμπιακό και τον απέρριψαν!

Sportdog Team
Αποκάλυψη: Πρότειναν Τσιμίκα σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα πριν τον Ολυμπιακό και τον απέρριψαν!

Κώστας Τσιμίκας – Ολυμπιακός: Στην αποκάλυψη ότι πρότεινε τον Κώστα Τσιμίκα στον Αρη, όταν ο νυν ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ αγωνιζόταν σε ηλικία 14 ετών στην ακαδημία ΑΣ Νεάπολης, προχώρησε με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ο Τάσος Θέος.

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, τότε της Κ17 του Αρη, με γενικό αρχηγό τον αείμνηστο Στέφανο Γιώρη, είχε διακρίνει το ταλέντο του Σερραίου αμυντικού και κατέθεσε την άποψή του στους ανθρώπους του Αρη, οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν προχωρήσει στην απόκτησή του.



Αργότερα μάλιστα, ο Τάσος Θέος, όντας μέλος των ακαδημιών του Ολυμπιακού, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που είχαν δώσει την συγκατάθεσή τους για την απόκτηση του Τσιμίκα από τον Πανσερραϊκό, δουλεύοντας μαζί του και βελτιώνοντας τις αδυναμίες του.

Μετά τη σπουδαία μεταγραφή του Έλληνα μπακ στη Λίβερπουλ, ο Θέος τού ευχήθηκε προσωπικά μέσω Instagram γι' αυτήν τη μεγάλη σελίδα που μόλις άνοιξε στην καριέρα του.

«Από τον Α.Σ. Νεάπολης πριν 10 χρόνια μέχρι τον Ολυμπιακό, ξεχώριζε το ταλέντο σου. Με την σωστή καθοδήγηση και την ασταμάτητη δουλειά εξελίχθηκες και έκανες ένα όνειρο πραγματικότητα! Σήμερα μας έκανες όλους περήφανους και έδωσες όραμα και κίνητρο στα υπόλοιπα παιδιά. Καλή αρχή στην νέα σου πρόκληση και καλή τύχη», του έγραψε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags