Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Έχει τρελάνει τον Μαρτίνς - Τον βλέπει για βασικό - "Τρώει" κορυφαίο όνομα - Επιλογή με ρίσκο!
| 2020-08-15 13:08:00

Έχει τρελάνει τον Μαρτίνς - Τον βλέπει για βασικό - "Τρώει" κορυφαίο όνομα - Επιλογή με ρίσκο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έχει τρελάνει τον Μαρτίνς - Τον βλέπει για βασικό - "Τρώει" κορυφαίο όνομα - Επιλογή με ρίσκο!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στο… φουλ ρυθμούς τρέχουν πλέον τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τον αποκλεισμό από τη Γούλβς και το τέλος της σεζόν, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και η διοίκηση έχουν επιλέξει τους στόχους και όχι μόνο έχουν ξεκινήσει οι επαφές, αλλά κάποιοι ήδη έχουν κλείσει, όπως για παράδειγμα ο Ραφίνα που βρίσκεται καθ οδόν για την Ελλάδα. Βέβαια, κάποιοι είχαν υπογράψει στο Λιμάνι πριν το τέλος της χρονιάς και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΛ επιλέχθηκε από τους Πειραιώτες για να γίνει το Νο2 πίσω από τον βασικό γκολκίπερ, που ίσως δεν είναι ο Ζοσέ Σα, καθώς και γι' αυτόν υπάρχει έντονη κινητικότητα μεταγραφικά, όπως σας αποκάλυψε το sportdog προ ημερών.

Η κίνηση για τον Κρίστινσον πάντως μόνο τυχαία δεν έγινε, καθώς στο Λιμάνι έχουν κάνει εκτενές σκάουτινγκ στον Ισλανδό κίπερ, ενώ ο Μαρτίνς έχει εξαιρετική άποψη για αυτόν.  Μάλιστα, ο Πορτογάλος κόουτς έχοντας πάρει το… μάθημά του από τον Μπόμπι Αλέν και τα όσα έγιναν στο ματς με τη Γουλβς, ήθελε φέτος έναν έμπειρο για αναπληρωματικό, αν και σύμφωνα με όσα έχει πει στους συνεργάτες του, εκτιμά πως ο συγκεκριμένος είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστη λύση ως ρεζέρβα για τα γκολποστ.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει ύψος 1,93, είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος στα δυο χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΛ. Ο άλλοτε γκολκίπερ των Ρέικιαβικ, Χάμαρμπι, Εξέλσιορ Ρότερνταμ και Ράντερς, έχει καταγράψει 56 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλες πέντε στο Κύπελλο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη στον Ολυμπιακό - "Τέλος" ξένος άσος - Θα... τρελαθεί ο Μαρτίνς - Η πρώτη διαφωνία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags