Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό - Τον "έκλεψε" ο Μαρινάκης με 300 χιλιάρικα
| 2020-08-15 18:08:00

Από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό - Τον "έκλεψε" ο Μαρινάκης με 300 χιλιάρικα - "Δώρο" στον Κούγια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό - Τον "έκλεψε" ο Μαρινάκης με 300 χιλιάρικα - "Δώρο" στον Κούγια!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με γοργούς ρυθμούς προχωράει από τον Πέδρο Μαρτίνς ο σχεδιασμός για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Οι Πειραιώτες ψάχνουν στην αγορά τους παίκτες που χρειάζονται για να καλύψουν τα κενά που θα αφήσουν οι Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί και Σεμέδο στην άμυνα, ενώ όπως είναι λογικό πάντα έχουν τις… κεραίες τους ανοικτές για καλές περιπτώσεις παικτών όσον αφορά τα εξτρέμ και την επίθεση.

Από εκεί και πέρα βέβαια, ο Πορτογάλος κόουτς καλείται άμεσα να κάνει και ένα μίνι… ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, καθώς υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, αλλά δεν τους υπολογίζει τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος παρότι αποκτήθηκε φέτος από τους «ερυθρολεύκους» από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Για τον παίκτη είχε δείξει πιο πριν ενδιαφέρουν τόσο η ΑΕΚ, από τις Ακαδημίες της οποίας είχε ξεκινήσει ο 26χρονος, ενώ υπήρχαν πληροφορίες και για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που επέμεινε και κινήθηκε γρήγορα για την απόκτησή του δίνοντας ένα ποσό που σύμφωνα με τις φήμες έφτασε τις 300.000 ευρώ.

Ωστόσο, δύσκολα θα φορέσει τα ερυθρόλευκα και ετοιμάζει βαλίτσες για την επόμενη ομάδα του. Ήδη μάλιστα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, καθώς το όνομά του κάνει… ντόρο στη Σούπερ Λιγκ. Στο Λιμάνι έχουν δεχθεί αρκετές κρούσεις, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στο deal, είναι η ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια.

Ο 26χρονος άσος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κυρίως ως «οχτάρι», ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης. O Νικολιάς έχει ύψος 1.73, ενώ φέτος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και έχει παίξει 14 φορές στο πρωτάθλημα της Super League 2 και αγωνίστηκε 620 λεπτά σε ολόκληρη την σεζόν και άλλα 62 λεπτά στο κύπελλο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην U-20 της ΑΕΚ (έφτασε και στην πρώτη ομάδα των «κιτρινόμαυρων»), μετακινήθηκε στη Γλυφάδα, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου και από εκεί στα Γιάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η… κλοπή του καλοκαιριού - "Αρπαγή" Μαρινάκη μέσα από τα χέρια του Σαββίδη - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags