Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Φεντερίκο Μακέντα: Τεράστια ανατροπή με Μακέντα - Πληροφορία... φωτιά - Μεγάλο κόλπο Ρόκα, απογειώνει τον ΠΑΟ!
| 2020-08-16 11:57:00

Τεράστια ανατροπή με Μακέντα! Εξέλιξη... φωτιά με τον Ιταλό - Τους "σόκαρε" ο Ρόκα, απογειώνει ΠΑΟ

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή με Μακέντα! Εξέλιξη... φωτιά με τον Ιταλό - Τους "σόκαρε" ο Ρόκα, απογειώνει ΠΑΟ

Παναθηναϊκός – Φεντερίκο Μακέντα: Με τον Φεντερικο Μακέντα γράφονται πολλά και διάφορα εδώ και ημέρες. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που φυσιολογικά ο αναγνώστης/θεατής κάποια στιγμή χάνει και τον μπούσουλα αφού κατά κάποιο τρόπο γίνεται και της...Επικοινωνίας!!

Αυτά συμβαίνουν όμως, όταν ο Τσάβι Ρόκα καίγεται να τον πουλήσει, διάφοροι Έλληνες και ξένοι ατζέντηδες προσπαθούν να κάνουν δουλειά και να πάρουν mandate, υπάρχει το Γραφείο των Ραϊόλα που τον εκπροσωπεί και κινείται αυτόνομα ενώ και ο άσος δεν βιάζεται να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό, θέτοντας τρίπτυχο κριτηρίων: χρήματα- ομάδα-χώρα/πόλη.

Συμβουλή, λοιπόν, για αυτή την εξέλιξη και τις διαρροές γύρω απο την υπόθεση Μακέντα: κρατάμε, όλοι, μικρό καλάθι!

Πάμε τώρα στο κεφάλαιο Ερυθρός Αστέρας: δεν ξέρω αν ήταν ή τρίτη ή τέταρτη βελτιωμένη προσφορά που κατεθεσε στην πλευρά του Μακέντα. Σίγουρα πάντως είναι πολύ κοντά πλέον στα θέλω του Ιταλού για να μετακομίσει στο Βελιγράδι. Κι αυτό αφού ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ φτάνει ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 850 και 900.000 ευρώ. Πολύ καλά λεφτά κι ας μην είναι εκατομμύριο.

Το πρόβλημα εδώ είναι όντως ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό αφού όπως ενημέρωσε ο Τσάβι Ρόκα αυτούς που λειτουργούν για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα, οι απαιτήσεις του κυμαίνονται στο ύψος του ετήσιου συμβολαίου που προσφέρουν στον Ιταλό. Δηλαδή στα 900 χιλιάρικα!!

Πως εξηγεί η μανατζερική πιάτσα αυτή την σκληρή διαπραγματευτική στάση του Ρόκα ενώ ξέρει πως τον Γενάρη μπορεί να χάσει...τσάμπα τον Μακέντα; 

Προφανώς και ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει ή περιμένει προσφορά από άλλη ομάδα κοντά στις 900.000 που έχει πέσει (αν ισχύει πως τον πουλούσε αρχικά και με 700.000 ευρώ, όπως κάποιοι ατζέντηδες γνώριζαν) ή ανέβει (εφόσον ισχύει η τιμή εκκίνησης). Οπότε τον παίρνει να κάνει τον... δύσκολο στον Ερυθρό Αστέρα. Πόσο μάλλον όταν η προσφορά των Σέρβων είναι τόσο χαμηλή/ εκβιαστική και όταν βλέπει πόσες φορές την βελτίωσαν προς τον Κίκο.

Αντί επιλόγου μεταφέρω την πληροφορία ... επι πιεστηρίου για την τουρκική ομάδα (και δεν αναφέρομαι στην Αλάνιασπορ) που έχει μπει φουριόζα και θέλει να καθαρίσει την υπόθεση Μακέντα, ικανοποιώντας πρώτα την πλευρά του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για την Σίβασπορ, που διεκδίκησε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές το πρωτάθλημα. Νεότερα προσεχώς...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή που... θυμίζει Γιαννακόπουλο - Αυτό τον NBAερ "χτύπησε" ο ΠΑΟ - Κίνηση από το πάνω ράφι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags