Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Τα πάνω-κάτω για τον φορ στον Ολυμπιακό - Αυτόν περιμένει ο Μαρτίνς - Επιστροφή-έκπληξη! Τέλος ο…
| 2020-08-16 14:08:00

Τα πάνω-κάτω για τον φορ στον Ολυμπιακό - Αυτόν περιμένει ο Μαρτίνς - Επιστροφή-έκπληξη! Τέλος ο…

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα πάνω-κάτω για τον φορ στον Ολυμπιακό - Αυτόν περιμένει ο Μαρτίνς - Επιστροφή-έκπληξη! Τέλος ο…

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Την ώρα που το μέλλον του Αχμέντ Χασάν παραμένει αβέβαιο, στον Ολυμπιακό υπάρχει κινητικότητα όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ στις θέσεις της επίθεσης.

Δύο νέα πρόσωπα έχουν επιστρέψει στο Λιμάνι μετά από τη λήξη των δανεισμών τους, ωστόσο μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται ότι θα παραμείνουν στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο δεν αγοράστηκε από τη Λεγανές μετά τον υποβιβασμό της ισπανικής ομάδας και επέστρεψε στον Ολυμπιακό, όπου θα λάβει μέρος στην προετοιμασία.

Βέβαια, το πιθανότερο σενάριο για τον Ισπανό είναι να μην παραμείνει στους Ερυθρολεύκους, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Άλλωστε, ο μόνος σίγουρος και ετοιμοπόλεμος για την επίθεση είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γκερέρο αποτέλεσε παίκτη-κλειδί στα ευρωπαϊκά προκριματικά των δύο περασμένων καλοκαιριών.

Κατά τα άλλα, κανονικά μέρος στην προετοιμασία λαμβάνει ο Ούγκο Κάιπερς, που γύρισε από τον δανεισμό στην Αζαξιό. Ο Βέλγος τα πήγε εξαιρετικά στη Γαλλία, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει καταφέρει να πείσει ακόμα τον Μαρτίνς ότι είναι έτοιμος για να σηκώσει το βάρος στην επίθεση του Ολυμπιακού. Συνεπώς, ένα πολύ πιθανό σενάριο για το νεαρό επιθετικό είναι να δοθεί εκ νέου δανεικός.

Ερωτηματικό για τη νέα σεζόν αποτελεί ο Χιλάλ Σουντανί. Φυσικά δεν απειλείται η θέση του, αφού πρόκειται για έναν εκ των αγαπημένων παικτών του Μαρτίνς, ο οποίος θα του δώσει όσο χρόνο χρειαστεί ώστε να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του. Το θέμα είναι εάν ο Αλγερινός θα καταφέρει να επανέλθει στα παλιά στάνταρ απόδοσης, με δεδομένο ότι έχει δύο σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο σε ισάριθμες σεζόν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal που... ξεφεύγει από την Ελλάδα για τον Ολυμπιακό - Περισσότερα από Τσιμίκα - Ζαλίζει το ποσό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags