Ολυμπιακός: Ένα από τα πιο… καυτά καλοκαίρια μεταγραφικά, των τελευταίων ετών, ζει φέτος ο Ολυμπιακός, καθώς ήδη έχει πουλήσει έναν πρωτοκλασάτο παίκτη του στη Λίβερπουλ,  τον Κώστα Τσιμίκα, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Οι δύο συγκεκριμένοι πάντως παίκτες δεν είναι οι μοναδικοί που έχουν… τραβήξει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. H φετινή πορεία του Ολυμπιακού σε Champions League και Europa League, αλλά και η συνολική του εικόνα στο ελληνικό πρωτάθλημα, χτύπησαν… καμπανάκι σε ξένους σκάουτερς και μάνατζερ, οι οποίοι ψάχνουν ποδοσφαιριστές σε καλή ηλικία και με μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Στη συγκεκριμένη λίστα λοιπόν και μάλιστα πολύ ψηλά, βρίσκεται το όνομα του Μαντί Καμαρά, ο οποίος έκανε μία εξαιρετική χρονιά και κέρδισε με την αξία του φανέλα βασικού στο Λιμάνι. Ο νεαρός χαφ είναι υπό διαρκή παρακολούθηση όλη τη σεζόν, αλλά δεν θα είναι εύκολη μία μεταγραφή του από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων.

Ο 23χρονος άσος λογίζεται ως σπάνιο ταλέντο και στον Πειραιά είναι βέβαιοι πως έχει όλα τα αγωνιστικά προσόντα, ώστε τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει σε κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη. Γι’ αυτό λοιπόν και δεν βιάζονται να τον πουλήσουν, καθώς θεωρούν πως ακόμα δεν βρίσκεται στο… πικ ούτε της απόδοσής του ούτε της αξίας του στο μεταγραφικό παζάρι.

Ενδιαφερόμενοι πάντως υπάρχουν και ήδη αρκετές ομάδες έχουν στείλει δικό τους άνθρωπο για να τον… τσεκάρουν από κοντά. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το όνομα του Καμαρά είναι ψηλά στη λίστα της Νιούκαστλ, της Μίλαν και της Ρόμα!

Όπως καταλαβαίνει κανείς και από τα ονόματα των συλλόγων, πρόκειται για ομάδες με μεγάλο… πορτοφόλι, οι οποίες θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και να πληρώσουν ακριβά για μία τέτοια επένδυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η… κλοπή του καλοκαιριού - "Αρπαγή" Μαρινάκη μέσα από τα χέρια του Σαββίδη - Θα γίνει χαμός!