Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ζήτησε περισσότερα χρήματα απ’ τον Μαρινάκη
| 2020-08-18 15:00:00

Έβαλε τα κλάματα ο Ομάρ - Έξαλλοι με τον αδερφό - Τσέπωσε 5 "μύρια" - Ζήτησε πιο πολλά από Μαρινάκη!

Sportdog Team
Έβαλε τα κλάματα ο Ομάρ - Έξαλλοι με τον αδερφό - Τσέπωσε 5 "μύρια" - Ζήτησε πιο πολλά από Μαρινάκη!

Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πήγε ο Ομάρ στην Κωνσταντινούπολη, υπέγραψε κι ανακοινώθηκε από τη Γαλατά, οπότε μπήκε και τυπικά τέλος σε αυτό το μεταγραφικό σήριαλ, που εμπεριείχε τελικά και πολύ... επικοινωνία. Δεν ήταν τυχαία άλλωστε η ατάκα του διεθνούς Νορβηγού μπακ και πρώην, πλέον, "ερυθρόλευκου" κάπταιν, σε συνέντευξή του σε άλλη αθλητική ιστοσελίδα, πως τίποτα από όσα γράφτηκαν για την υποθεσή του στην Ελλάδα, ήταν αλήθεια!

Γιατί μπορεί από τον Γενάρη η Γαλατά να είχε προσεγγίσει την πλευρά του Ομάρ, αλλά το deal δεν είχε κλείσει καλά-καλά ούτε όταν ο άσος έμπαινε στο αεροπλάνο για Κωνσταντινούπολη. Ουσιαστικά ολοκληρώθηκε με το που πήγε στην Τουρκία αφού μέχρι την τελευταία στιγμή περίμενε κάτι καλύτερο. Άλλωστε και οι οι άνθρωποι της Γαλατά καθόντουσαν σε αναμένα κάρβουνα απο τότε που ο Ομάρ δέχθηκε να υπογράψει την επιμήκυνση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό ως τις 21 Αυγούστου. Γιατί γνώριζαν...

Ο Ομαρ ήλπιζε πως κάτι θα συνέβαινε και ο Ολυμπιακός θα επέστρεφε με βελτιωμένη πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το πήρε οριστικά απόφαση, το συνειδητοποίησε στην Αγγλία, γι' αυτο και μετά τη ρεβάνς με τη Γούλβς, στο τραπέζι με τους συμπαίκτες του, έβαλε τα κλάματα όταν τους ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα μετά απο 6 χρόνια.

Λεπτομέρεια: στην πλατεία Αλεξανδρας στον Πειραιά, για το διαζύγιο αυτό ρίχνουν το μεγαλύτερο βάρος στον αδερφό του Ομάρ, που λειτουργεί ως μάνατζερ του και διαχειρίστηκε την υποθεσή του.



Πάμε τώρα και στο ψητό, δηλαδή με τι αποδοχές υπέγραψε ο Ομάρ στη Γαλατά. Και μιλάμε για ποσά που το λαγωνικό μου τα βρήκε μέσα από την "Τσιμπ Μπομ". Οπότε δεν αμφισβητούνται! Το αξιοπερίεργο είναι πως ο Νορβηγός μπακ υπέγραψε στην τουρκική ομάδα με πολύ λιγότερα χρήματα, απ' αυτά που του καταλόγισαν πως ζητούσε από τον Ολυμπιακό (2 εκατ. το χρόνο).

Έχουμε και λέμε λοιπόν: στη Γαλατά ο Ομάρ θα πάρει για την ερχόμενη σεζόν καθαρα και φιξαρισμένα 1,3 εκατ. ευρώ. Τα αντίστοιχα για τη σεζόν 2021-22 θα είναι 1.350.000 και την τρίτη χρονιά του συμβολαίου του έχει να παίρνει 1,4 εκατ. ευρώ. Σύνολο δηλαδή αν εξαντλήσει το 3ετές συμβολαιό του στη Γαλατά, είναι 4.050.000 ευρω. Χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους, αλλά και το 1 εκατ. ευρώ που τσέπωσε ως ελεύθερος (το λεγόμενο signing fee). 

Κατά συνέπεια ο Ομάρ πήγε στη Γαλάτα με λιγότερα χρήματα συγκριτικά με αυτά που ζήτησε από τον Ολυμπιακό (αν πιστέψουμε τα "ερυθρόλευκα" ρεπορτάζ). Από τον Ολυμπιακό φέρεται να ήθελε 2 εκατ. ετησίως και 3ετές συμβολαιο  και στη Γαλατά συμφώνησε με 2 εκατ. λιγότερα (συνολικά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απανωτά τα μπαμ στον Ολυμπιακό - Μιλάει με διεθνή Έλληνα αμυντικό - Φτερά-φωτιά με Χολέμπας!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags