Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Από Πειραιά... Θεσσαλονίκη! "Χρυσό" deal με Μαρινάκη-Σαββίδη
| 2020-08-18 20:10:00

Από Πειραιά... Θεσσαλονίκη! "Χρυσό" deal με Μαρινάκη-Σαββίδη - Έγινε και το 2017 - Γυρίζει κατά 90%!

Sportdog Team
Από Πειραιά... Θεσσαλονίκη! "Χρυσό" deal με Μαρινάκη-Σαββίδη - Έγινε και το 2017 - Γυρίζει κατά 90%!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ήταν το πρωινό της 31 Αυγούστου του 2017. Ο Πολ Κουτσολιάκος είχε ολοκληρώσει το πιο πετυχημένο μεταγραφικό deal Έλληνα ποδοσφαιριστή από οικονομικής πλευράς. Μιλάμε για πώληση που ξεπέρασε τα 21 εκατ. ευρώ, αφού η Λεβερκούζεν εξαγόρασε και το ποσοστό μεταπώλησης του Παναγιώτη Ρέτσου από τον Ολυμπιακό.

Ο ομογενής ατζέντης με ένα ταξί εγκατέλειπε τα γραφεία στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά για να πάει στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Δεν μπήκε όμως, στο ιδιωτικό τζετ της Μπάγερ μαζί με τον Ρούντι Φέλερ και τον δικηγόρο της Λεβερκούζεν για να επιστρέψει στην Γερμανία αλλά πήρε την πτήση για να πετάξει στη Θεσσαλονίκη, με προορισμό την Τούμπα και τα Γραφεία του ΠΑΟΚ, όπου τον περίμενε ο Βιεϊρίνια για να κλείσει την μεταγραφή/επιστροφή και του Πορτογάλου άσου στον Δικέφαλο!

Ξέρετε, ειλικρινά, πολλούς ατζέντηδες -και δη Έλληνα- που να έχει τη δυνατότητα μέσα στην ίδια ημέρα  και από τη μια στιγμή στην άλλη, να πηγαίνει από τα γραφεία του Ολυμπιακού σε αυτά του ΠΑΟΚ και να ντιλάρει και με Μαρινάκη και με Ιβάν Σαββίδη; Εγώ όχι...

Γιατί θυμηθήκαμε την παραπάνω ιστορία; Πολύ απλά γιατί τρία χρόνια μετά, πάλι Αύγουστο μήνα, βλέπω να επαναλαμβάνεται. Τι εννοώ; Ξέρετε ποιος ατζέντης κρύβεται πίσω από την επιστροφή του Χολέμπας στον Ολυμπιακό; Ο Πολ Κουτσουλιάκος, που το περασμένο καλοκαίρι έκλεισε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη  τη "χρυσή" ανανέωση του Φορτούνη στο πρωταθληματικό λιμάνι.

Ο Κουτσολιάκος είναι ο ατζέντης του Χολέμπας, αλλά αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να τον συνοδέψει στα γραφεία του Ολυμπιακού. Άλλωστε τα κατατόπια είναι γνωστά στον 36χρονο διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ. Αντί για τον Κουτσολιάκο, τον Χολέμπας συνόδεψε ο δικηγόρος της Rogon στην Ελλάδα, Ζέμπερης.

Ο Κουτσολιάκος όμως, είναι και ο ατζέντης του Σταφυλίδη. Για την ακρίβεια αυτός που του έκτισε την καριέρα του, περνώντας τον απο τον ΠΑΟΚ του Βρύζα (τότε) στην Μπουντεσλίγκα, μετά στη Φούλαμ της Πρέμιερ Λιγκ λόγω Μάγκατ και μετά πίσω πάλι στη Γερμανία, με ένα σούπερ συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι στη Χοφενχάιμ, μεταγραφή από την Άουγκσμπουργκ. Στην τελευταία ο "Στάφυ" δεν προσαρμόστηκε, δεν βρήκε θέση βασικού, ταλαιπωρήθηκε κι απο τραυματισμούς.

Για να μην το κουράζω; ο Σταφυλίδης είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, αυτό λένε οι πολύ ψαγμένοι της ελληνικής μανατζερικής πιάτσας. Και δεν αποτελεί εκτίμηση/πρόβλεψη, αλλά γνωρίζουν...

Πρέπει βέβαια να πουληθεί πρώτα ο Γιαννούλης αλλά κι αυτό θα γίνει, οπότε ο Κουτσολιάκος ήδη δουλεύει πώς θα "απεμπλακεί" ο Σταφυλίδης από τη Χοφενχάιμ για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Ακόμη και ως δανεικός στην αρχή... Μπορεί να αργήσει λίγο αλλά κατά 90% θα γίνει στο τέλος. Να το θυμάστε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Ταξίδι αστραπή μάνατζερ στην Ευρώπη - Σκάει μεγάλη μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags