Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ιδού η "μαύρη λίστα" του Μαρτίνς - Μαζικές αποχωρήσεις στο λιμάνι
| 2020-08-19 19:12:00

Ιδού η "μαύρη λίστα" του Μαρτίνς - Μαζικές αποχωρήσεις στο λιμάνι - Στη φόρα όλα τα ονόματα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ιδού η "μαύρη λίστα" του Μαρτίνς - Μαζικές αποχωρήσεις στο λιμάνι - Στη φόρα όλα τα ονόματα!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε και επίσημα η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό, καθώς την Τρίτη έγινε η πρώτη προπόνηση και ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τους παίκτες του, έπιασαν δουλειά με… φόντο τον τελικό του Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου κόντρα στην ΑΕΚ.

Φυσικά, ο Πορτογάλος κόουτς καλείτε να βρει τη λύση και τις ισορροπίες στου Ρέντη, σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, καθώς καλείται να ετοιμάσει την ομάδα του στο 100% για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα θα πρέπει να… χύσουν ιδρώτα και να τρέξουν χιλιόμετρα, ώστε να κάνουν την κατάλληλη προεργασία για να βγει όλη η χρονιά χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς.

Δύσκολη η αποστολή για τον Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, με τον κόουτς να πρέπει επιπλέον σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ. Ο Ολυμπιακός χωρίς τις μεταγραφές ξεκίνησε στου Ρέντη με 35 παίκτες και θα πρέπει σε 20 ημέρες, να έχουν μείνει σχεδόν 20 από αυτούς. Περιμένουμε λοιπόν το επόμενο διάστημα να υπάρξουν αποχωρήσεις, είτε με δανεισμό είτε με κανονική μεταγραφή.

Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων θα πρέπει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας να πάρει σημαντικές αποφάσεις και να δείξει την πόρτα της εξόδους σε κάποιους που… δεν πιστεύει ή απλά δεν χωράνε. Ήδη μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες και ένα μέρος της "μαύρης λίστας" και τα ονόματα που υπάρχουν μέσα, είναι πολλά!

Στην άμυνα για παράδειγμα, θεωρείται… τελειωμένος ο Μεριά που επέστρεψε από δανεικός, ενώ στη μεσαία γραμμή θα δώσουν μάχη για να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ οι Ανδρούτσος και Κωστή, αν και αμφότεροι αρέσουν στον Μαρτίνς και θέλει να τους δοκιμάσει.

Από εκεί και πέρα, δύσκολη θεωρείται η παραμονή των Μπρούνο και Βρουσάι, ειδικά για τον δεύτερο υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδες της Ολλανδίας όπου έπαιζε μέχρι πρότινος δανεικός, ενώ στον… αέρα παραμένει και ο Τσούμιτς. Ο Σέρβος θα πρέπει να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μία ευκαιρία και να δικαιώσει τα διθυραμβικά σχόλια που γράφτηκαν πριν τη μεταγραφή, ωστόσο για την ώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Άλλωστε, ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και για αυτόν από διάφορες ομάδες που θέλουν να τον πάρουν ως δανεικό, έστω για έναν χρόνο.

Επίσης, "φευγάτοι" πρέπει να θεωρούνται οι Ντουρμισάι και Κάιπερς, ο πρώτος οδεύει προς Λάρισα δανεικός και o δεύτερος για το εξωτερικό, ενώ πάρα πολύ δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο να μείνουν στο λιμάνι και οι Γιάννης Μασούρας, Μανθάτης, Ευαγγέλου, Κεϊτα, Φοντέ Καμαρά, Σιαμπάνης και Μάρκοβιτς (οι δύο τελευταίοι είναι τραυματίες).

Τέλος, ανοικτή παραμένει μία θέση στην επίθεση όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο sportdog. Ο Ελ Αραμπί είναι ο βασικός φορ, ενώ ο Σουντανί παραμένει ακόμα στα… πιτς λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Στο λιμάνι ψάχνουν για τον αναπληρωματικό επιθετικό και ήδη έχουν προταθεί αρκετά ονόματα, όμως ο Μαρτίνς επιμένει στον Χασάν και όλα δείχνουν πως θα καταφέρει και φέτος να τον κρατήσει στο ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα! Έκλεισε γκολτζή ο Μαρινάκης - Επιλογή του Μαρτίνς - Δίδυμο-φωτιά με Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags