Facebook Pixel Ολυμπιακός - Champions League: Τρομερά νέα για Ολυμπιακό – Μεγάλη… γιορτή στο Λιμάνι – "Τσέπωσε" 10 εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-19 23:53:00

Τρομερά νέα για Ολυμπιακό – Μεγάλη… γιορτή στο Λιμάνι – "Τσέπωσε" 10 εκατομμύρια!

Sportdog Team
Τρομερά νέα για Ολυμπιακό – Μεγάλη… γιορτή στο Λιμάνι – "Τσέπωσε" 10 εκατομμύρια!

Ολυμπιακός - Champions League: Μπορεί η περσινή σεζόν για τον Ολυμπιακό να ολοκληρώθηκε στο Μολινό, με τον άδικο αποκλεισμό από τη Γουλβς και την Τρίτη να έγινε η πρώτη προπόνηση για την επόμενη, ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης οι Πειραιώτες πανηγύρισαν μία… σπουδαία πρόκριση!

Συγκεκριμένα, με τον αποκλεισμό της Λιόν από τη Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Champions League, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εξασφάλισε αυτομάτως την παρουσία της στα play-off (τα οποία θα είναι κανονικά διπλά ματς) της διοργάνωσης στις 25 Σεπτεμβρίου, γλιτώνοντας δηλαδή το μονό ματς του Γ' προκριματικού γύρου.

Πώς έγινε όλο αυτό το... ντόμινο; Λοιπόν, ο Άγιαξ είναι επικεφαλής στα playoffs, οπότε με την πρόκριση των Γάλλων στο Final 8 (δεν εξασφάλισαν έξοδο στο Champions League μέσω του Σαμπιονά), από επικεφαλής των playoffs πηγαίνει στους ομίλους. Ο Ολυμπιακός είναι επικεφαλής του 3ου προκριματικού, οπότε ανεβαίνει κι αυτός γύρο (μαζί του και η Σλάβια), ώστε στα playoffs (μονοπάτι πρωταθλητών) να έχει οκτώ ομάδες.

Η εξέλιξη αυτή προφανώς και είναι εξαιρετική για τους Πειραιώτες, καθώς τους... στέλνει ακόμα πιο κοντά στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League, συγκεκριμένα δύο ματς απόσταση, ενώ εάν δεν τα καταφέρουν να μπουν στους ομίλους της κορυφαίας διοργανώσεις, έχουν από απόψε κλειδώσει την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League.

Επιπλέον, η ομάδα του Λιμανιού από την... άτυπη πρόκριση, εξασφάλισε μίνιμουμ και 10 εκατομμύρια ευρώ, από την παρουσία του στην Ευρώπη. Είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ από τη συμμετοχή στα πλέι οφ και άλλα πέντε, εάν στο χειρότερο σενάριο, συνεχίσει στο Europa. Αν συνεχίσει στους ομίλους του Champions League, προφανώς και το ποσό θα αυξηθεί!

Σημειώνεται ότι η κλήρωση των play-off είναι προγραμματισμένη για την 1η Σεπτέμβρη και τα ματς θα διεξαχθούν στις 22 και 30 Σεπτεμβρίου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυρηνική έκρηξη στον Ολυμπιακό! Αυτόν πουλάει με +25 εκατ. ευρώ - Βασικός ξένος - Ποιος Τσιμίκας...

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags