Facebook Pixel Ξεμένει από φορ ο Ολυμπιακός, διώχνει δύο ο Μαρτίνς
| 2020-08-20 10:40:00

Φουλ επίθεση! Nέο μπαμ μετά τον Χασάν - Διώχνει δύο φορ ο Μαρτίνς - Σενάριο για Ρετεγκί! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Φουλ επίθεση! Nέο μπαμ μετά τον Χασάν - Διώχνει δύο φορ ο Μαρτίνς - Σενάριο για Ρετεγκί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί, οριστικά από χθες, στα πλέι οφ του Champions League, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αποκλείσει μόλις έναν αντίπαλο για να περάσει στους ομίλους.

Οι Ερυθρόλευκοι σχεδιάζουν τη νέα σεζόν, έχοντας ήδη προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, έχουν όμως ορισμένα ανοικτά μέτωπα, με σημαντικότερο αυτό των θέσεων της επίθεσης.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο μοναδικός ετοιμοπόλεμος επιθετικός στο ρόστερ είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, γεγονός που αναγκάζει τους Πειραιώτες να κινηθούν με ταχύτητα για να καλύψουν το κενό.

Ως γνωστόν, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προκρίνει από την αρχή τη λύση του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος χαίρει της εμπιστοσύνης του προπονητή του και ο Oλυμπιακός βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα προκειμένου να διατηρήσει τον διεθνή φορ στο δυναμικό του, είτε με αγορά είτε με επέκταση του δανεισμού του.

Mάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τους Πορτογάλους για τον Αιγυπτίο, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν παράλληλα τις εναλλακτικές που υπάρχουν για να συμπληρώσουν τη βασική τριάδα των φορ για τη νέα σεζόν. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο επιστρέφει στου Ρέντη ώστε να ενταχθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία μετά τον δανεισμό του στη Λεγανές. Ο Ισπανός, πάντως, δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ, αλλά αυτή τη στιγμή η παρουσία του στην ομάδα κρίνεται αναγκαία προκειμένου ο Μαρτίνς να δουλέψει με έναν ακόμα επιθετικό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ούγκο Κάιπερς, που κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, αλλά καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός.

Την ίδια στιγμή συντηρείται ένα σενάριο που προέρχεται από την Αργεντινή. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής επιμένουν πως υπάρχει θέμα με τον Ματέο Ρετεγκί της Μπόκα Τζούνιορς.

Πρόκειται για 21χρονο επιθετικό, που αγωνίστηκε φέτος με τη μορφή δανεισμού στην Εστουδιάντες. Το προηγούμενο διάστημα είχε γραφτεί ως ένας από τους παίκτες που η Μπόκα πρότεινε στον Ολυμπιακό ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο. Το deal με τον Σολδάνο έκλεισε, αλλά στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι η περίπτωση του Ρετεγκί εξακολουθεί να "παίζει" για τους Πειραιώτες.

Λέτε να είναι αυτός ο... εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για να συμπληρωθεί η τριάδα των φορ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πυρηνική έκρηξη στον Ολυμπιακό! Αυτόν πουλάει με +25 εκατ. ευρώ - Βασικός ξένος - Ποιος Τσιμίκας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags