Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρούσμα κορωνοϊού και στον Ολυμπιακό - Αυτός ο παίκτης βρέθηκε θετικός - Χάνει τον τελικό με ΑΕΚ;
| 2020-08-20 10:36:00

Κρούσμα κορωνοϊού και στον Ολυμπιακό - Αυτός ο παίκτης βρέθηκε θετικός - Χάνει τον τελικό με ΑΕΚ;

Sportdog Team
Κρούσμα κορωνοϊού και στον Ολυμπιακό - Αυτός ο παίκτης βρέθηκε θετικός - Χάνει τον τελικό με ΑΕΚ;

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊού βρέθηκε ο Ρουμπέν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός των Ερυθρόλευκων, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ομάδα διαγνώστηκε θετικός, ακολουθεί τις προβλεπόμενες οδηγίες από το πρωτόκολλο και έχει ήδη μπει σε απομόνωση στην οποία θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Η είδηση αυτή φέρνει ανησυχία στις τάξεις του Ολυμπιακού, αφού ο παίκτης πρέπει να μπει σε καραντίνα και ο τελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ πλησιάζει. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα και δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί με την Ένωση.

Όπως είναι γνωστό ο παίκτης ήρθε με καθυστέρηση από την Πορτογαλία και δεν είχε έρθει σε επαφή με συμπαίκτη του ή με άλλο μέλος της ομάδας, καθώς δεν ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση, λόγω προβλήματος που είχε προκύψει με τις πτήσεις της επιστροφής του στην Ελλάδα. 

Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδα τήρησαν αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπονταν. Έτσι, ο Σεμέδο θα τηρήσει την καραντίνα και η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags