Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτόν θεωρεί "νέο Πίρλο" ο Αλαφούζος
| 2020-08-21 10:11:00

"Δώρο" ΠΑΟ στον Άρη - Ο πιτσιρικάς που τρελαίνει τον Ρόκα - Αυτόν θεωρεί "Έλληνα Πίρλο" ο Αλαφούζος!

Sportdog Team
"Δώρο" ΠΑΟ στον Άρη - Ο πιτσιρικάς που τρελαίνει τον Ρόκα - Αυτόν θεωρεί "Έλληνα Πίρλο" ο Αλαφούζος!

Παναθηναϊκός: Το... λαγωνικό που έχω στα Μεσόγεια πέρασε μια βόλτα από το Κορωπί και μου έβγαλε ειδησούλες. Πάω κατευθείαν στο ψητό λοιπόν:

1. Ο Κότσαρης με το που θα συμφωνήσει με ομάδα θα λύσει και το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάβι Ρoκα με τον Πογιάτος δεν του άφησαν κανένα περιθώριο και έτσι ο κίπερ το πήρε τελικά απόφαση. Εδώ που τα λέμε δεν ήταν και λίγα τα 75.000 ευρώπουλα που καθάριζε στο τριφύλλι. Προτάσεις έχει από Ολυμπιακό Λευκωσίας, Απόλλων κι Άρη αλλά όλα δείχνουν πως θα συμβιβαστεί με την προοπτική του δεύτερου, μπακ απ του Κουέστα, στους "κίτρινους" της Θεσσαλονίκης, όπου και θα υπογράψει πιθανότατα.

2. Οι Αθανασακόπουλος - Σερπέζης θα μπορούσαν να αποτελέσουν τους... Διαμαντή - Γκαργκαλατζίδη του Παναθηναϊκού. Όπως δηλαδή οι δυο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στόπερ κι αμυντικός μέσος αντίστοιχα, πήγαν ως ελεύθεροι στον ΟΦΗ, αλλά με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης για τον Δικέφαλο, το ίδιο να συμβεί και με το "πράσινο" δίδυμο. Υπάρχουν όμως, αντικειμενικές δυσκολίες...

Ο Τσάβι Ρόκα ενώ για τον Αθανασακόπουλο δεν έχει πρόβλημα να τον στείλει δανεικό για να παίζει και να δείξει το τεράστιο ταλέντο του για τον Σερπέζη είναι άκρως διστακτικός. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του έχει ιδιαίτερη αδυναμία, πιστεύει πως (μαζί με τον Ζαγαρίτη) είναι έτοιμος να διεκδικήσει  χώρο και ρόλο στην πρώτη ομάδα και περιμένει το τσεκάρισμα/ βελτιωσή του από τον Πογιάτος.  

Ο Ρόκα θεωρεί πως ο Σερπέζης πρέπει να δίνει πιο γρήγορα την μπάλα κι αυτό κοιτάει να δει αν μπορεί να το βελτιώσει άμεσα με τον Ισπανό κόουτς, χρησιμοποιώντας τον στην 3άδα της μεσαίας γραμμής. Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι διαρροές απο την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, που θέλουν τον Σερπέζη να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Απο εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ θέλει τους δυο μεσοεπιθετικούς του Παναθηναϊκού ελεύθερους με ποσοστό μεταπώλησης για τους "πράσινους", κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Τσάβι Ρoκα που κοιτάει και προς Ολλανδία για να στείλει δανεικό τον Αθανασακόπουλο. Για τον Σερπέζη ξαναλέω, παίζει με ισχυρές πιθανότητες να μείνει στο ρόστερ, διαφορετικά κι αυτός μόνο για δανεισμό.



3. Δεν ξέρω τι λέγεται και γράφεται για μεταγραφή και ξένου οκταροδεκαριού (8-10άρι) στον Παναθηναϊκό. Αυτό που ξέρω είναι η διαχρονική συμπάθεια που τρέφει ο Γιάννη Αλαφούζος στον Μπουζούκη!

Τον θεωρεί σούπερ ταλέντο και περιμένει απο τον Πογιάτος να τον βελτιώσει/εξελίξει τη νέα σεζόν. Κι αυτό ασφαλώς δεν μπορεί να γίνει αν... ξεκινάει από τον πάγκο.

Να αποκαλύψω εδώ πως ο Αλαφούζος μπορεί να μην είχε κάνει παρέμβαση στο έργο του Δώνη, αυτό όμως, δεν σημαίνει πως οι ποδοσφαιρικές τους απόψεις ταυτίζονταν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μπουζούκης, για τον οποίο ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού θεωρούσε πως ο κόουτς Δώνης τον χρησιμοποιούσε σε λάθος θέση (στα άκρα) ακόμη, ακόμη και για να χωράει στην 11άδα ο Χρήστος Δώνης! 

Βλέπετε για τον Αλαφούζο ο Μπουζούκης έχει τα προσόντα για να σταδιοδρομήσει στη θέση και τον ρόλο του... Πίρλο! Ο ίδιος το έχει πει σε ποδοσφαιρική κουβέντα με συνεργάτες του και δημοσιογραφική παρέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Γκρεμίζει" τον ΠΑΟ ο Πογιάτος! Έδιωξε κι άλλον Έλληνα άσο - Με ποιους θα παίζει στο τέλος;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags