Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει στους Πράσινους με τον Ντεντάκη;
| 2020-08-22 10:00:00

Deal-έκπληξη ΠΑΟ με Μπέο! Παίρνει σούπερ Έλληνα, του δίνει παίκτες - Τα ονόματα της τρελής τράμπας

του Νίκου Στεργίου
Deal-έκπληξη ΠΑΟ με Μπέο! Παίρνει σούπερ Έλληνα, του δίνει παίκτες - Τα ονόματα της τρελής τράμπας

Παναθηναϊκός: Ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν προχωρά με γοργά βήματα, καθώς οι Πράσινοι κλείνουν τις εκκρεμότητες και απομένουν λίγες προσθήκες προκειμένου να συμπληρωθεί το «παζλ» του ρόστερ.

Με τη μεταγραφή του Φακούντο Σάντσες βρέθηκε ο βασικός δεξιός μπακ του Τριφυλλιού. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Ντάνι Πογιάτος δεν υπολογίζει αγωνιστικά στον Βαγγέλη Θεοχάρη αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να κινηθεί για έναν ακόμα δεξιό οπισθοφύλακα.

Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του Αντώνη Ντεντάκη.

Ο 25χρονος αμυντικός πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Βόλου, όντας βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Ντεντάκης κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, μοιράζοντας παράλληλα και δύο ασίστ. Ο παίκτης φέρεται να αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει ένα αξιόπιστο back-up για τον Σάντσες.

Πάντως, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ο Βόλος δεν προτίθεται να αφήσει τον Ντεντάκη να φύγει εάν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό δεν έχουν την πολυτέλεια να δώσουν πολλά χρήματα για τον Έλληνα άσο.

Πώς μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή»; Με τη λύση των έμψυχων ανταλλαγμάτων! Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετούς παίκτες που δεν υπολογίζονται, γεγονός που τον διευκολύνει να τους προτείνει στον Βόλο με αντάλλαγμα τον Ντεντάκη.

Παίκτες όπως οι Κολοβέτσιος, Κολοβός, Θεοχάρης και αρκετοί ακόμα που δεν υπολογίζονται στο Τριφύλλι θα μπορούσαν να παραχωρηθούν είτε ως δανεικοί είτε με τη μορφή ελεύθερων μεταγραφών στην ομάδα της Μαγνησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάει" κι άλλη επιστροφή στον ΠΑΟ; - Μάχη για "μπαμ" - Είχε φτιάξει σούπερ δίδυμο με Βιγιαφάνιες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags