Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Κώστας Τσιμίκας υπέγραψε τρομερό συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ.
| 2020-08-22 14:00:00

Απίστευτο: Αυτό το σπίτι του Τσιμίκα στην Ελλάδα - Τεράστια αλλαγή στη ζωή του - Αποκλειστική ΦΩΤΟ

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο: Αυτό το σπίτι του Τσιμίκα στην Ελλάδα - Τεράστια αλλαγή στη ζωή του - Αποκλειστική ΦΩΤΟ

Ολυμπιακός: Το πρόσωπο του καλοκαιριού ήταν για το φετινό καλοκαίρι ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη. Ο νεαρός μπακ… ξεπέρασε τα όρια του, πήγε σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη και ανέβηκε επίπεδο σε όλους τους τομείς. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά!

Ο Έλληνας άσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας και οι εβδομαδιαίες απολαβές του, θα ανέρχονται στις 55.000 ευρώ! Δηλαδή ο 24χρονος μπακ θα αμείβεται με περίπου 2.650.000 ευρώ τον χρόνο στην ομάδα του Κλοπ, βλέποντας έτσι να εκτοξεύεται ο μισθός του σε σχέση με αυτόν που λάμβανε στους Πειραιώτες.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, θα αλλάξει άμεσα και η ζωή του Κώστα. Δεν είναι λίγο από τη μία μέρα στην άλλη να βλέπεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς να φουσκώνουν. Ο «Τσίμι» θα χρειαστεί επίσης χρόνο να συνηθίσει τη ζωή στην Αγγλία και φυσικά το νέο του σπίτι, το οποίο σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που έμενε στην Ελλάδα.

Δείτε στη φωτογραφία του sportdog που έμενε ο Τσιμίκας μέχρι να φύγει από τον Ολυμπιακό. Τώρα όμως έρχεται… απογείωση στο Λίβερπουλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή "σκούπα" στο Λιμάνι - "Τελειώνουν’ άμεσα τρεις ξένοι από τον Ολυμπιακό - Ραγδαίες εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags