Facebook Pixel Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Ποιον θέλει να πάρει από τον Ολυμπιακό!
| 2020-08-22 15:45:00

Απίστευτος Καρυπίδης! Νέα μεταγραφή από τους Big4 - Απογειώνει τον Άρη - Θα τρελαθούν στο λιμάνι

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτος Καρυπίδης! Νέα μεταγραφή από τους Big4 - Απογειώνει τον Άρη - Θα τρελαθούν στο λιμάνι

Άρης - Θοδωρής Καρυπίδης: Στο… φουλ δουλεύουν τις τελευταίες ημέρες οι μηχανές του Άρη, καθώς σχεδόν κάθε μέρα οι Κίτρινοι ανακοινώνουν και από μία μεταγραφή. Ο Μίχαελ Ένινγκ σε συνεννόηση με τους Άγγελο Χαριστέα και Θοδωρή Χαριστέα, χτίζουν την ομάδα για τη νέα σεζόν και ο πήχης έχει μπει αρκετά ψηλά.

Το ενδιαφέρον όμως στη μέχρι τώρα μεταγραφική περίοδο, είναι ο τρόπος που κινούνται οι Θεσσαλονικείς και η ταχύτητα με την οποία κλείνουν ποδοσφαιριστές. Ο Άρης σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες, δεν έχει χάσει καθόλου χρόνο και… τρέχει για να είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο «Κάρι» προσπαθεί οικονομικά να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα του Γερμανού κόουτς και όπου δεν του… φτάνουν τα χρήματα, προσπαθεί να κλείσει τις «τρύπες» με δανεικούς είτε με ελεύθερους!

Και επειδή στην πιάτσα σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τις καλές σχέσεις του με τον Ολυμπιακό και την δυνατότητα που έχει να κλείνει παίκτες από τον Πειραιά, είτε ως ελεύθερους όπως ο Μάνος είτε ως δανεικούς όπως ο Ντουρμισάι ή ο Μπρούνο που… ακούγεται τις τελευταίες μέρες, ο πρόεδρος των Κίτρινων δίνει απαντήσεις με τις τελευταίες του κινήσεις.

Ο Καρυπίδης λοιπόν κατάφερε κάτι πολύ περίεργο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μέσα σε ένα καλοκαίρι έκλεισε συμφωνία τόσο με παίκτη από τους Πειραιώτες όσο και από τον Παναθηναϊκό. Προφανώς αναφερόμαστε στον Κώστα Κότσαρη, ο οποίος πάει στον Άρη για να πλαισιώσει τους Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάν Έμαν. Ο 24χρονος κίπερ έχει μεν συμβόλαιο σε ισχύ με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αναμένεται να απεμπλακεί άμεσα και να ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη!

Και για όσους βιάζονται να σχολιάσουν πως πρόκειται για ελεύθερη μεταγραφή, δεν θα διαφωνήσουμε, όμως ανάλογη ήταν η συμφωνία του Άρη το προηγούμενο διάστημα και για τις περιπτώσεις Μάνου, Φετφατζίδη και άλλων. Έχει τον τρόπο του ο Καρυπίδης και για την ώρα δικαιώνεται απόλυτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή "σκούπα" στο Λιμάνι - "Τελειώνουν’ άμεσα τρεις ξένοι από τον Ολυμπιακό - Ραγδαίες εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags