Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρεπορτάζ που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο επεισόδιο στη Μύκονο με τον Χάρι Μαγκουάιρ.
| 2020-08-22 17:48:00

Ανατροπή στην υπόθεση του Μαγκουάιρ - Ρεπορτάζ που αλλάζει τα δεδομένα του επεισοδίου

Sportdog Team
Ανατροπή στην υπόθεση του Μαγκουάιρ - Ρεπορτάζ που αλλάζει τα δεδομένα του επεισοδίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρεπορτάζ που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο επεισόδιο στη Μύκονο με τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Το Mykonos Voice φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση με τον άσο των «κόκκινων διαβόλων», καθώς υποστηρίζει πως ο Άγγλος άσος δέχθηκε απειλές και ύβρεις μιας παρέας άλλων Άγγλων, που υποστήριζαν άλλη ομάδα στο Νησί και όχι την Γιουνάιτεντ. Ένας εξ αυτών επιτέθηκε στην αδερφή του Μαγκουάιρ που ήταν στην παρέα και με αιχμηρό αντικείμενο την χαράκωσε στο μπράτσο.

Αυτό προκάλεσε την οργή του και όρμησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να προκύψει μια γενικευμένη σύρραξη. Στο περιστατικό επενέβησαν αστυνομικοί που περιπολούσαν με πολιτικά ρούχα και ενώ ο Άγγλος άσος προσπάθησε να εξηγήσει τι έχει συμβεί, οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο τμήμα.

Είναι αμφίβολο ακόμα αν πράγματι ο παίκτης επιτέθηκε σε κάποιον αστυνομικό όπως γράφτηκε, ενώ σύμφωνα με τα όσα λέει το Mykonos Voice, ρώτησε ποιο είναι το ποσό που θα έπρεπε να πληρώσει, ώστε να τελειώσει το συμβάν και να αποχωρήσουν όλοι από το τμήμα, γεγονός που δημιούργησε και την παρεξήγηση με την απόπειρα δωροδοκίας.

Επίσης, οι νομικοί εκπρόσωποί του (η Μάντσεστερ έστειλε αμέσως δικηγόρο αλλά ο ίδιος έχει προσλάβει τρεις Έλληνες), διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον ξυλοδαρμό πρώτα από την βρετανική Sun και πρόκειται μάλιστα να τοποθετηθούν δημόσιο γι αυτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags