Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Νέο "πάρε-δώσε" με ΠΑΣ - "Χαμός" για Έλληνα δανεικό - Χαλάει το deal ο Μαρτίνς - "Εγώ τον θέλω"!
| 2020-08-22 20:58:00

Νέο "πάρε-δώσε" με ΠΑΣ - "Χαμός" για Έλληνα δανεικό - Χαλάει το deal ο Μαρτίνς - "Εγώ τον θέλω"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο "πάρε-δώσε" με ΠΑΣ - "Χαμός" για Έλληνα δανεικό - Χαλάει το deal ο Μαρτίνς - "Εγώ τον θέλω"!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ιδιαίτερο είναι το φετινό καλοκαίρι μεταγραφικά για όλες τις ομάδες, πόσω μάλλον για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στις 7 Αυγούστου, ξεκίνησε 10 ημέρες μετά την προετοιμασία του για την επόμενη και στις 30 Αυγούστου παίζει τον πρώτο τελικό της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο χρόνος λοιπόν για μεταγραφές είναι περιορισμένος, όπως και για τις αποχωρήσεις φυσικά. Πολλάκις έχουμε γράψει τις τελευταίες ημέρες για τις δύσκολες αποφάσεις που καλείται να πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να δείξει την… πόρτα της εξόδου σε αρκετούς από τους 35 ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του.

Βέβαια, πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις ο Πορτογάλος, θα πρέπει κάποιους να τους… τεστάρει στις προπονήσεις και στη συνέχεια να ανακοινώσει στην διοίκηση τι θα κάνει. Ιδιαίτερη λοιπόν είναι η περίπτωση του Θανάση Ανδρούτσου, ο οποίος επέστρεψε στο Ρέντη μετά τον δανεισμό στου Ρέντη, όμως το μέλλον παραμένει στον αέρα.

Ο νεαρός χαφ έχει μεγάλη… πέρασε στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ και ήδη υπάρχουν κρούσεις ώστε να φύγει ξανά με τη μορφή δανεισμού, όμως ο Μαρτίνς, για την ώρα τουλάχιστον, είναι κάθετα αντίθετος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τα προσόντα του 23χρονου άσου και για αυτό έχει ζητήσει να μείνει στο Λιμάνι, ώς μία έξτρα λύση είτε για τη μεσαία γραμμή είτε για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, η τελευταία ομάδα που έκανε πρόταση για τον Ανδρούτσο ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος φαίνεται πως πλέον έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους Πειραιώτες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως θα κάνει κάποιες προπονήσεις στου Ρέντη και την Κυριακή ήταν προγραμματισμένο και φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, το οποίο ωστόσο αναβλήθηκε λόγω του νέου κρούσματος κορωνοϊού στο Λιμάνι.

Οι Γιαννιώτες λοιπόν ζήτησαν τον δανεισμό του Ανδρούτσου, όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική, καθώς ο Μαρτίνς ξεκαθάρισε στη διοίκηση πως τον θέλει στην ομάδα του. Εάν λοιπόν δεν αλλάξει κάτι με τις προσθήκες στη μεσαία γραμμή, ο Έλληνας χαφ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεσιτάλ Γεωργίου για Τσιμίκα: "Ποιος μαλ@@ας Έλληνας… - Μαγάρισε τη Λίβερπουλ - Αλλάζει θέση" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags