Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ποιος Λημνιός; Άλλον Έλληνα κλείνει ο Μπουλούτ - Πρώην της ΑΕΚ - Θέλει και Φορτούνη, Σωκράτη!
| 2020-08-24 18:10:00

Ποιος Λημνιός; Άλλον Έλληνα κλείνει ο Μπουλούτ - Πρώην της ΑΕΚ - Θέλει και Φορτούνη, Σωκράτη!

Sportdog Team
Ποιος Λημνιός; Άλλον Έλληνα κλείνει ο Μπουλούτ - Πρώην της ΑΕΚ - Θέλει και Φορτούνη, Σωκράτη!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Είναι γνωστό πως ο Έρολ Μπουλούτ διατηρεί πολλούς φίλους και τακτική επικοινωνία με Eλλάδα μεριά. Μάλιστα, λίγοι μάλλον πρέπει να ξέρουν πως στο προπονητικό του τιμ έχει σταθερά και Έλληνα γυμναστή, που τον γνώρισε παίζοντας ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ήταν μαζί του στην Αλάνιασπορ, τον ακολούθησε τώρα και στη Φενέρ.

Επίσης, ακόμη πιο λίγοι πρέπει να γνωρίζουν πως ως ποδοσφαιριστής ο Γερμανοαναθρεμένος Τούρκος είχε ατζέντη τον Πολ Κουτσολιάκο. Αυτός του είχε κλείσει τη μεταγραφή από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό του Φιλιππίδη αλλά τη χάλασε ο παίκτης κοντράροντας/αντιδρώντας σε μια απαίτηση του τότε "αφεντικού" του Ιστορικού, Αχιλλέα Μπέου, για μια δήλωση που θα έπρεπε να κάνει. Και με τον Κουτσολιάκο ο Μπουλούτ πήγε μετά στον Ολυμπιακό. Μπορεί τώρα οι δυο τους να μη συνεργάζονται αλλά διατηρούν πολύ καλή σχέση. Και... επικοινωνία!

Επαναλαμβάνω ο Μπουλούτ έχει πολλές άκρες στην Ελλάδα, ενώ τώρα που πήγε προπονητής σε κοτζάμ Φενέρ τον θυμήθηκαν και πολλοί περισσότεροι από εδώ. Κάπως έτσι, λοιπόν, από επικοινωνία με τον νέο κόουτς της τουρκικής ομάδας,προέκυψε αυτό που θα σας μεταφέρω.

"Ποιος Λημνιός..."! Κάπως έτσι ήταν η αντίδραση του Μπουλούτ, όταν ρωτήθηκε για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Φενέρ να φλερτάρει με τον διεθνή Έλληνα ακραίο του ΠΑΟΚ. Με τον Τούρκο κόουτς να ξεκαθαρίζει, στην εν λόγω ιδιωτική συζήτηση, πως απο τους Έλληνες ποδοσφαιριστές θέλει και είναι κοντά στο να κλείσει/πάρει (και) στη Φενέρ τον Τάσο Μπακασέτα. Γνωστό θα μου πείτε.Οκ...

Το καλύτερο σας το άφησα για επίλογο. Ποιοι είναι οι άλλοι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ο Μπουλούτ πετάει τη σκούφια του για να τους έχει στη Φενέρ; Ο Κώστας Φορτούνης και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος!!! Γνωρίζοντας βέβαια πως και για τους δύο είναι πάρα πολύ δύσκολο, για διαφορους και διαφορετικούς λόγους, ξεκινώντας πάντως από το οικονομικό, να τους πάρει στην Κωνσταντινούπολη. Άλλο θέλω/γουστάρω κι άλλο μπορώ/αγοράζω. Παρεμπιπτόντως και στην Αλάνια ελληνικό τρίο είχε ο Μπουλούτ, ένα σε κάθε γραμμή! Τζαβέλλα - Σιώπη - Μπακασέτα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος κίνδυνος για παικταρά του Ολυμπιακού - Βαριά μορφής δισκοπάθεια - Χάνουν τρελά εκατομμύρια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags