Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Βόμβα! Φοβούνται για "νέο Λάζαρο" στην ΑΕΚ - Γι’ αυτόν καραδοκεί ο Ολυμπιακός - Γιατί τα... έσπασαν!
| 2020-08-24 22:45:00

Βόμβα! Φοβούνται για "νέο Λάζαρο" στην ΑΕΚ - Γι’ αυτόν καραδοκεί ο Ολυμπιακός - Γιατί τα... έσπασαν!

Sportdog Team
Βόμβα! Φοβούνται για "νέο Λάζαρο" στην ΑΕΚ - Γι’ αυτόν καραδοκεί ο Ολυμπιακός - Γιατί τα... έσπασαν!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Είναι προφανές πως στην υπόθεση Γαλανόπουλου μιλάμε για νέα περίπτωση "Μπακασέτα - Σιμόες - Λαμπρόπουλου" αλλά με πολύ μεγαλύτερη ένταση κι αποφασιστικότητα να τραβήξει στα άκρα, τουλάχιστον από την πλευρά της ΑΕΚ. Ακόμη κι αν χρειαστεί ο νεαρός άσος να μείνει για μια ολόκληρη σεζόν στον πάγο μέχρι να "σπάσει" και να επιστρέψει αυτός στη διαπραγμάτευση. Χωρίς βέβαια τον ομογενή ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο. 

Αν συμβεί αυτό βέβαια, γιατί διαφορετικά θα τον χάσει τσάμπα αλλά και θα έχει στερηθεί τις αγωνιστικές υπηρεσίες του, εκτός κι αν προηγουμένως έρθει μια πρόταση από τον μάνατζέρ του ή άλλο ατζέντη από το εξωτερικό για αγορά του "Γαλανό".

Άντε τώρα να πιάσω και την ουσία της διαφοράς ΑΕΚ - Γαλανόπουλου: το αφεντικό της ομάδας, θιασώτης μιας σφικτής και συνάμα αποτελεσματικής οικονομικής πολιτικής εδώ και χρόνια (ειδικά με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές), θέλει να πληρωθεί τώρα ο παίκτης που έφτιαξε κι ανέδειξε η ΑΕΚ (από την ακαδημία της, στην οποία πήγε από τον Κένταυρο Χαλανδρίου), με βάση τη μέχρι τώρα προσφορά του. Γιατί ο "Γαλανό" μπορεί να βελτιώθηκε/εξελίχθηκε/έφτασε μέχρι την Εθνική αλλά στους "κιτρινόμαυρους" δεν έχει καθιερωθεί ως βασικός κι αναντικατάστατος. 

Σε συνέχεια του παραπάνω, πάντα σύμφωνα με το σκεπτικό της διοίκησης, ο Κώστας έχει τα χρόνια μπροστά του να το κάνει, παίρνοντας στα 26 του το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Είτε τότε απο την ΑΕΚ, είτε έχοντας κάνει στο μεταξύ μεταγραφή στο εξωτερικό αλά Μπάρκας!

Επίσης, σημείο τριβής φέρεται να είναι και το μεταβατικό διάστημα που απομένει, εφόσον υπάρξει συμφωνία, δηλαδή απο τον (προσεχές) τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του με το νέο που θα ανανεωθεί/επιμηκυνθεί. Ο Γαλανόπουλος παίρνει 110.000 ευρώ ετησίως και η πρόταση ήταν τη σεζόν 2020-21 να πάρει 140.000 και μετά να ξεκινάει από τα 200 με 220 χιλιάρικα χωρίς τα μπόνους.

Τι θέλει, τι λέει η πλευρα Γαλανόπουλου και τι το ρεπορτάζ μας: 

1ον) Στην προ μηνών συνάντησή τους, δεν συνοδευόταν (μετά από επιθυμία της ΑΕΚ) απο τον ατζέντη του ενώ απο τους Μελισσανίδη - Λυσάνδρου - Ιβιτς - Γιάννη Παπαδόπουλο που ήταν στο ίδιο γραφείο μιλούσε σχεδόν μόνο ο πρώτος.

2ον) Η απόφαση να αρνηθεί τη συγκεκριμένη πρόταση, ήταν πρώτιστα του ίδιου του ποδοσφαιριστή και όχι του Κουτσολιάκου, όπως και το να επιμένει σε αυτή. Με τον ομογενή ατζέντη να την στηρίζει και λογικό είναι να κοιτάει τι μπορεί να βρει στην αγορά που να ικανοποιεί τον "Γαλανό".

3ον) Κουτσολιάκος και Γαλανόπουλος  έχουν συμφωνήσει πως ο άσος θα πρέπει να πληρωθεί με βάση ότι είναι εν δυναμη στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας και με βάση την αντικειμενική αξία του! Πώς τη βγάζουν; Πολύ απλά; Με τι χρήματα μπορεί να βρει στην αγορά απο τον Γενάρη που θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα ο Γαλανόπουλος σε συνδυασμό με το κασέ που έχουν στην ΑΕΚ οι συμπαίκτες του στην ίδια θέση (Σιμόες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς) αλλά και ο δανεικός Σιμάο (μεταγραφάρα των Καρντόσο/Λυμπερόπουλου)!

4ον)  Σε συζητήσεις/διαπραγμάτευση οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει. Για την ακρίβεια πάγωσαν μετά το πρώτο ραντεβού του παίκτη με τον Mελισσανίδη και την τροπή που πήρε. Και όπως κυκλοφορεί στην πλευρά του παίκτη, η ΑΕΚ δεν έχει μπει στον κόπο να ακούσει ποιες είναι οι απαιτήσεις τους. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ βγάζουν από το μυαλό τους για plus 420.000 ευρώ, από όπου ξεκινάνε οι ετήσιες απαιτήσεις του "Γαλανό". Εχουν ενημερωθεί, έστω κι ανεπίσημα ή με "μηνύματα" γι' αυτές. Μην κοροϊδευόμαστε... 

5ον) Σύμφωνα με την ουδέτερη πλευρά της σοβαρής ελληνικής μανατζερικής πιάτσας, ως ελεύθερος ο Γαλανόπουλος, με την ηλικία/δυναμική/προοπτική του, με τις άκρες που έχει η Rogon, τη διαφήμιση που του κάνει ο Φαν'τ Σιπ στην κεντρική Ευρώπη, αρχής γενομένης από την Ολλανδία, και το τακτικό/σταθερό σκανάρισμά του από πολλές ομάδες, διαφορετικών πρωταθλημάτων, σχετικά εύκολα θα μπορούσε να βρει ένα συμβόλαιο της τάξης των 600.000 ευρώ.

6ον) Στην ΑΕΚ, μετά και ό,τι συνέβη με τον Λάζαρο αλλά γνωρίζοντας και πόσο ανταγωνιστικά μέχρι... επιθετικά σκέφτεται/λειτουργεί ο Μαρινάκης σε ότι έχει να κάνει με τον "μεγάλο εχθρό" του Μελισσανίδη, είναι λογικό να υποψιάζονται πως μπορεί πίσω από τον Γαλανόπουλο να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. 

7ον) Συνδυάζοντάς το και με τη διαχρονικά καλή συνεργασία που έχει ο ατζέντης του, Πολ Κουτσολιάκος, με τους "ερυθρόλευκους" (πελάτης του ο Φορτούνης, πήγε τώρα τον Xολέμπας, στο πρόσφατο παρελθόν τους πήγε plus 20 εκατ. για Ρέτσο). Μόνο που στο αληθινό ρεπορτάζ πουθενά δεν επιβεβαιώνεται (για τώρα) η παραπάνω θεωρία συνωμοσίας. Αφήστε που όσοι γνωρίζουν το πως λειτουργεί ο Κουτσολιάκος, ξέρουν πως κινείται αποκλειστικά επαγγελματικά και προτιμάει έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον ελεύθερο, να τον πηγαίνει στο εξωτερικό!

8ον) O Γαλανόπουλος κάνει γκελ σε συγκεκριμένες  ομάδες από Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Τουρκία έστω κι αν δεν έχουν μετουσιωθεί σε προτάσεις μέχρι τώρα. Και αυτό βασικά συμβαίνει γιατί δεν μπορεί να φέρει τις προσφορές που θέλει και περίμενε ο Μελισσανίδης, όταν με τις ευλογίες του άλλαζε μανατζερική στέγη και πήγαινε στη Rogon του Κουτσολιάκου (για να τα λέμε όλα). O Κουτσολιάκος θεωρεί πως η τιμή του Γαλανόπουλο είναι στα 2,5 με 3 εκατ. ταβάνι, ποσά που στην ΑΕΚ δεν τα θεωρούν... υπερήφανη πώληση.

9ον) Εννοείται πως ο Γαλανόπουλος κάνει πολύ δυνατό γκελ και στον Ολυμπιακό αλλά και στον Μαρτίνς. Για αγωνιστικούς λόγους. Και πως αν δεν εχει βρεθει λύση μέχρι τον Γενάρη με την ΑΕΚ, θα μπεί με τα μπούνια στη διεκδίκησή του. Όπως θα έμπαινε και ο ΠΑΟΚ αν δεν υπηρχε η σχέση με την Ένωση. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η συμφωνία του Μαρινάκη – Πέφτουν άμεσα υπογραφές – Τα βρήκε μόνος του με τον παίκτη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags