Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατελείωτη "σκούπα" Μαρτίνς! Τελειώνει διεθνή Έλληνα
| 2020-08-25 10:45:00

Ατελείωτη "σκούπα" Μαρτίνς! Τελειώνει κι αυτόν από τον Ολυμπιακό - Διεθνής Έλληνας - Τι συνέβη...

του Παναγιώτη Νικολάου
Ατελείωτη "σκούπα" Μαρτίνς! Τελειώνει κι αυτόν από τον Ολυμπιακό - Διεθνής Έλληνας - Τι συνέβη...

Ολυμπιακός: Ο Λεονάρντο Κούτρης όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και την Bundesliga, καθώς οι Ερυθρόλευκοι είναι κοντά σε συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Παρότι η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα άνοιξε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, την οποία ενδεχομένως να μπορούσε να καλύψει ο Έλληνας άσος, προτιμήθηκε να δοθεί εκ νέου δανεικός.

Την περσινή σεζόν αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στη Μαγιόρκα, στάθηκε όμως άτυχος και υπέστη σοβαρό τραυματισμό, παίρνοντας ελάχιστα λεπτά στα πόδια του. Έτσι επέστρεψε στο λιμάνι με σκοπό να αναρρώσει και να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς το συντομότερο δυνατό.

Παρότι στην αρχή ακουγόταν πως ο Μαρτίνς ενδεχομένως να σκεφτεί να τον κρατήσει στην ομάδα του, κάτι τέτοιο όπως όλα δείχνουν δεν θα γίνει αφού η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένες συζητήσεις με τους Γερμανούς.

Ο σοβαρός τραυματισμός του ίσως να στάθηκε αφορμή για να βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς ο Κούτρης δεν θα έχει την ευκαιρία  να δουλέψει το διάστημα αυτό που δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις και να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία, την οποία θεωρεί κομβική για το πλάνο του ο Μαρτίνς.

Από την άλλη μεριά, η μεταγραφή του Τσιμίκα δημιουργεί τεράστιο κενό και στο λιμάνι δείχνουν να προτιμούν έναν παίκτη με περισσότερη ποιότητα και εμπειρία. Για τον λόγο αυτό άλλωστε αποκτήθηκε και ο Χολέμπας, παρότι πλέον βρίσκεται στο 36 έτος της ηλικίας του.

Οι δυο αυτοί παράγοντες οδήγησαν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην απόφαση να προσχωρήσουν τον δανεισμό του και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Ποντένσε! Αυτόν τον εξτρέμ-διάολο χτυπάει ο Μαρινάκης - Έχει ύψος 1,75 - Κάνει 8.000.000!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags