Facebook Pixel Πέτρος Μάνταλος – ΑΕΚ: "Ναι" Μελισσανίδη στο χρυσό deal για Μάνταλο - Τρελά λεφτά για ΑΕΚ - Άσχημα νέα ενόψει Ολυμπιακού!
| 2020-08-25 21:01:00

"Ναι" Μελισσανίδη στο χρυσό deal για Μάνταλο - Τρελά λεφτά για ΑΕΚ - Άσχημα νέα ενόψει Ολυμπιακού!

Sportdog Team
"Ναι" Μελισσανίδη στο χρυσό deal για Μάνταλο - Τρελά λεφτά για ΑΕΚ - Άσχημα νέα ενόψει Ολυμπιακού!

Πέτρος Μάνταλος – ΑΕΚ: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ, διέρρευσαν πληροφορίες για το… τέλος του Πέτρου Μάνταλου.

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται με το… 1.5 πόδι εκτός ομάδας, καθώς οι συζητήσεις της Ένωσης με την Αλ-Νασρ βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε αποδεκτή την νέα βελτιωμένη πρόταση των Αράβων και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων για να αποκτήσει επίσημη μορφή η συμφωνία και το deal.

Θυμίζουμε, πως η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της κοντά στα 4,5 εκτ. Ευρώ από την πώληση του, ενώ για τον παίκτη προβλέπεται συμβόλαιο δύο ετών με ετήσιες αποδοχές από 1, 5 εώς και 1,8 με μπόνους τον χρόνο.

Η εξέλιξη αυτή προφανώς και… γεμίζει τα ταμεία των κιτρινόμαυρων, ωστόσο παράλληλα δημιουργεί κι ένα έξτρα πρόβλημα στον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός κόουτς πλέον δεν υπολογίζει στον αρχηγό του για τον τελικό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags