Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας – ΠΑΟΚ: Βόμβες Φαν’τ Σιπ στην Εθνική – Τρελάθηκε με όσα είδε στο ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας – Δύο κλήσεις-έκπληξη!
| 2020-08-26 19:58:00

Βόμβες Φαν’τ Σιπ στην Εθνική – Τρελάθηκε με όσα είδε στο ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας – Δύο κλήσεις-έκπληξη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βόμβες Φαν’τ Σιπ στην Εθνική – Τρελάθηκε με όσα είδε στο ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας – Δύο κλήσεις-έκπληξη!

Εθνική Ελλάδας – ΠΑΟΚ: Ο Τζον Φαν’τ Σιπ από την πρώτη του μέρα στην Εθνική Ελλάδας έχει αποδείξει πως πρόκειται για έναν προπονητή, ο οποίος αρέσκεται στις εκπλήξεις και ο οποίος θέλει και ψάχνει να βρει… ταλέντα και νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστοί.

Ο Ολλανδός κόουτς λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr, ετοιμάζει δύο ακόμα κλήσεις-έκπληξη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Δεν πρόκειται όμως για παίκτες… άγνωστους, αλλά για δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που συζητάει από το βράδυ της Τρίτης όλη η Ελλάδα.

Ο Ομοσπονδιακός κόουτς λοιπόν, αφού παρακολούθησε τη μεγάλη νίκη-πρόκριση των Θεσσαλονικιών κόντρα στην Μπεσίκτας, αποφάσισε να συμπεριλάβει στις επόμενες επιλογές του, δύο… ταλεντάρες του Δικεφάλου.

Ο πρώτος είναι ο 20χρονος στόπερ Γιάννης Μιχαηλίδης, που πήρε ξανά φανέλα βασικού από τον Αμπέλ Φερέιρα και ο δεύτερος ο Χρήστος Τζόλης που έκανε… όργια. Σημείωσε δύο γκολ και με την συνολική εμφάνισή του, καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Ο μικρός έκανε εντυπωσιακό ευρωπαϊκό ντεμπούτο και απέδειξε πως δικαίως υπολογίζεται από τον προπονητή του, ως βασική μονάδα του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν!

Πέραν των Τζόλη και Μιχαηλίδη από τον ΠΑΟΚ, στις επιλογές του Φαν τ' Σχιπ, βρίσκονται επίσης και οι Πέλκας, Γιαννούλης και Λημνιός, που αποτελούν μέλος του κορμού της Εθνικής τελευταία. 

Η Ελλάδα, έχει να αντιμετωπίσει στις 3 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας τη Σλοβενία και τρεις μέρες αργότερα, πάλι εκτός έδρας το Κόσοβο, στο πλαίσιο του Nations League...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αφεντικό" Φερέιρα! "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ - Δεν του μιλάει κανείς μετά τη Μπεσίκτας

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags