Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Επιβεβαίωση Sportdog - Αυτές είναι οι εκπλήξεις Φαν'τ Σιπ από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ!
| 2020-08-26 21:16:00

Επιβεβαίωση Sportdog - Αυτές είναι οι εκπλήξεις Φαν'τ Σιπ από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog - Αυτές είναι οι εκπλήξεις Φαν'τ Σιπ από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ!

Εθνική Ελλάδας: Γνωστά έγιναν τα ονόματα που αποτελούν την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, έτσι όπως τη συγκρότησε ο Τζον Φαν'τ Σιπ για τις αναμετρήσεις με τη Σλοβενία στις 03/09 και το Κόσοβο στις 06/09 για το νέο UEFA Nations League.

Χαρακτηριστικές ήταν οι κλήσεις των Μιχαηλίδη και Τζόλη από τον ΠΑΟΚ, που σας είχε αποκαλύψει νωρίτερα το Sportdog.gr  και του Σβάρνα από την ΑΕΚ, που κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όπως επίσης και ο Σωκράτης Διούδης. 

Ο Τζον Φαν Σχιπ έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις για τις κλήσεις:

«Μετά τη 10μηνη διακοπή όλων των δραστηριοτήτων των εθνικών ομάδων λόγω της πανδημίας, επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση πάντα προσηλωμένοι στο «πλάνο Κατάρ» και την άμεση διπλή προτεραιότητα, αφενός να χτίζουμε μια νέα και συγχρόνως ανταγωνιστική ομάδα και αφετέρου να επιζητούμε υψηλά επίπεδα απόδοσης και καλά αποτελέσματα.

Επανερχόμενοι μετά την ιδιαιτερότητα του τελευταίου 10μήνου, είναι σαφές ότι η υλοποίηση των στόχων μας απαιτεί τη συγκέντρωση, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση όλων στην ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της.

Σε αυτό το πλαίσιο διατηρούμε τις κεντρικές Αξίες της ομάδας μας  και δίνουμε πάλι ευκαιρίες στους παίκτες να δείξουν ότι θέλουν να παίξουν για την τιμή, το κύρος και τη διάκριση της ελληνικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια».

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ολλανδού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags