Facebook Pixel Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Πώς να πουλήσει τον Μακέντα; "Καθάρισε" για ΠΑΟ ο Ιταλός -Δοκιμές και… πίεση από Πογιάτος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-08-26 23:00:00

Πώς να πουλήσει τον Μακέντα; "Καθάρισε" για ΠΑΟ ο Ιταλός -Δοκιμές και… πίεση από Πογιάτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πώς να πουλήσει τον Μακέντα; "Καθάρισε" για ΠΑΟ ο Ιταλός -Δοκιμές και… πίεση από Πογιάτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Με τον Φεντερίκο Μακέντα να είναι και πάλι ο κορυφαίος του γηπέδου, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στα φιλικά ματς προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, καθώς επικράτησε του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με 1-0 με γκολ του Ιταλού στο 41’.

Πέρα του έμπειρου επιθετικού που πιστοποίησε εκ νέου τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, ελπιδοφόρα ήταν η εικόνα του Σαβιέρ που έβγαλε την ασίστ στον Ιταλό, ενώ ξεχώρισε και πάλι ο 19χρονος Αλεξανδρόπουλος στο τελευταίο μισάωρο που αγωνίστηκε. 

Ο Ντάνι Πογιάτος επέλεξε να παίξει με σχηματισμό 4-3-3, όπως και ο Γιώργος Σίμος, με τους παίκτες του να πρεσάρουν ασφυκτικά όσο είχαν δυνάμεις. Ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Ιωαννίδης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (4-3-3):
Διούδης (60’ Ξενόπουλος), Καραγιάννης (46’ Σαμαράς), Σένκεφελντ (46’ Βέλεθ), Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης (60’ Λαζαρίδης), Σερπέζης (46’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης (60’ Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ (60’ Τζαβίδας), Αϊτόρ (46’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (60’ Ιωαννίδης), Σαβιέρ (60’ Εμμανουηλίδης).

ΟΦΗ (4-3-3): Γουάλεϊ (69’ Σωτηρίου), Γουές (69’ Μίγγος), Βούρος (69’ Βούρος), Σελίμοβιτς, Κοροβέσης (46’ Γιαννούλης), Σακόρ (46’ Στάικος), Σουρνάκης (46’ Διαμαντής), Ναμπί (46’ Νοικοκυράκης), Σαρδινέρο (46’ Μαρινάκης), Φιγκεϊρέδο (46’ Γκαργκαλατζίδης), Βαζ (69’ Γρίβας).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags