Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΑΕΚ: "Δεν είναι Ποντένσε ο Γκάρι, καλύτερος από Μασούρα - Οπαδιλίκι ο Ανσαριφάρντ, κάτω από 10 γκολ"
| 2020-08-27 22:37:00

"Δεν είναι Ποντένσε ο Γκάρι, καλύτερος από Μασούρα - Οπαδιλίκι ο Ανσαριφάρντ, κάτω από 10 γκολ"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν είναι Ποντένσε ο Γκάρι, καλύτερος από Μασούρα - Οπαδιλίκι ο Ανσαριφάρντ, κάτω από 10 γκολ"

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Με τον Δημήτρη Σιώρη επικοινώνησε το sportdog, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στον αραβικό κόσμο, για να μάθουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Γκάρι Ροντρίγκες και Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός έχει υπογράψει ήδη με την AΕΚ, ενώ ο πρώην άσο του ΠΑOΚ φαίνεται ότι απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό.

Δημήτρη, ποια είναι η εικόνα που έχεις από τη θητεία τού Γκάρι Ρoντρίγκες το διάστημα που έπαιξε στην Ιτιχάντ;

"Ο Γκάρι Ρoντρίγκες έπαιξε μόλις έξι μήνες στην Ιτιχαντ σε μία εποχή που ο σύλλογος πάλευε για την παραμονή του. Δεν πρόσφερε τίποτα απολύτως, εξού και ο λόγος που ο σύλλογος τον παραχώρησε δανεικά στη Φενέρμπαχτε για να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του. Γενικά δεν έπιασε καμία μεταγραφή που έκαναν τότε οι Άραβες (Πρίγιοβιτς, Ντα Κόστα, Γκάρι Ρoντρίγκες, Γκρόχε, Σεκού Σανόνγκο".

Μπορεί αν έρθει στον Ολυμπιακό, με βάση την εικόνα που έχεις διαμορφώσει, να είναι βασικός και να κάνει τη διαφορά στο Λιμάνι;

"Βασικός σαφώς και μπορεί να είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ποιοτικά. Στην Τουρκία όσες τον παρακολούθησα δεν έκανε τη διαφορά με την απόδοση του φέτος".

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τον αντι-Ποντένσε. Μπορεί να γίνει ή είναι τέτοιος; Ποια είναι η άποψή σου σε σχέση με τον Μασούρα που βρίσκεται τωρα στην ομάδα;

"Δεν νομίζω ότι μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, αλλά μπορεί να προσφέρει όπως έκανε και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παρελθόν. Τον θεωρώ καλύτερο παίκτη από τον Μασούρα, αλλά κρατήστε ότι αν ήταν παίκτης που έκανε τη διαφορά θα τον κρατούσε η Ιτιχάντ και δεν θα κοιτούσε να βρει τρόπο να απαλλαγεί".

Η AΕΚ έφερε τον Ανσαριφάρντ και ο Ιρανός διαρρέει ότι θέλει να βγει πρώτος σκόρερ και να πάρει το πρωτάθλημα. Σε ποια κατάσταση βρίσκεται;

"Ο Ανσαριφάρντ απέτυχε να στείλει την Αλ Σαλίγια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όντας ο μόνος παίκτης που αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι σε νοκ αουτ εντός έδρας ματς, κόντρα στην Ιρανική Παντιντέ. Στην AΕΚ θα δώσει πρωτάθλημα; Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα από επαγγελματίες παίκτες, που κοιτάνε να πουλήσουν οπαδιλίκι. Δεν έκανε πολλά πράγματα στο Κάταρ. Αν ήταν παίκτης κλάσης θα έβρισκε μεγάλο συμβόλαιο σε κάποια μεγάλη αραβική ομάδα".

Είναι παίκτης σε αγωνιστική κατάσταση να αφήσει στον πάγκο Λιβάγια ή Ολιβέιρα; Με ποιον θα ταίριαζε καλύτερα στην 11άδα.

"Δεν νομίζω ότι μπορεί να αφήσει στον πάγκο τον Λιβάγια. Ίσως να ταίριαζε περισσότερο με τον Ολιβέιρα. Γενικά δεν πιστευω να σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags