Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα "ρουκέτα" Πογιάτος! Διώχνει κι αυτόν τον Έλληνα - Παίζει να πάει σε top ομάδα της Superleague!
| 2020-08-28 18:00:00

Νέα "ρουκέτα" Πογιάτος! Διώχνει κι αυτόν τον Έλληνα - Παίζει να πάει σε top ομάδα της Superleague!

του Νίκου Στεργίου
Νέα "ρουκέτα" Πογιάτος! Διώχνει κι αυτόν τον Έλληνα - Παίζει να πάει σε top ομάδα της Superleague!

Ο φετινός Παναθηναϊκός δεν (θα) θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των τελευταίων ετών. Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στο αγωνιστικό, οργανωτικό και διοικητικό κομμάτι, μετά τη δυναμική επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου στα δρώμενα και πλέον το… επίπεδο έχει ανέβει σε όλους τους τομείς.

Αυτό αποδεικνύεται εύκολα από τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα, από τις κινήσεις του Τσάβι Ρόκα στο παρασκήνιο, αλλά και από τον τρόπο που… αδειάζει σιγά-σιγά και χωρίς φασαρία το ρόστερ από τους "κομμένους". Σε αντίθεση με πέρυσι, όσοι παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Ντάνι Πογιάτος ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες (υπάρχουν βέβαια κάποιες εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα ο Ούφε Μπεκ) και μάλιστα βρίσκουν εύκολα ομάδα.

Ακόμα και παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ με το Τριφύλλι, έχουν... πέραση όχι μόνο στις ελληνικές ομάδες, αλλά και σε κάποιες ευρωπαϊκές. Και σε αυτό βοηθάει το φετινό καλοκαίρι και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και πλέον με τον Ρόκα να είναι το απόλυτο αφεντικό, ακόμα και οι αποχωρήσεις έχουν μπει σε... πρόγραμμα.

Στο γκρουπ των παικτών λοιπόν που δεν υπολογίζονται, αλλά έχουν ήδη προτάσεις στα χέρια τους, ανήκει και ο Αργύρης Καμπετσής. Ο 21χρονος φορ του Παναθηναϊκού δεν έπεισε τον Ντάνι Πογιάτος και ήδη ψάχνει ομάδα, όμως δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα.

Υπάρχει βέβαια ενδιαφέρον από πολλές ελληνικές ομάδες, ωστόσο σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του, μόνο η προοπτική του ΟΦΗ είναι αυτή που τον εξιτάρει. Οι Κρητικοί με τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο και τους Πουρσανίδη - Σαμαρά από πίσω, τρέχουν ένα εξαιρετικό πρότζεκτ τα δύο τελευταία χρόνια και ο νεαρός φορ είναι θετικός να πάει στο νησί.

Για την ώρα πάντως, η μεταγραφή εντός Ελλάδας δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Καμπετσή, ο οποίος έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να ψάξει και στο εξωτερικό. Δεν έχει κάποια συγκεκριμένη προτίμηση και ήδη... χτυπάνε πόρτες σε Δανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Σκωτία και Αγγλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Αλαφούζου! Χτυπάει παικταρά από τον ΠΑΟΚ - "Δώρο" Σαββίδη - "Φωτιά" στα αποδυτήρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags