Facebook Pixel Έξαλλοι με Φαν’τ Σιπ! Έκοψε κορυφαίο Έλληνα - Βράζουν σε top ομάδα - Απόφαση χωρίς λογική!
| 2020-08-29 12:30:00

Έξαλλοι με Φαν’τ Σιπ! Έκοψε κορυφαίο Έλληνα - Βράζουν σε top ομάδα - Απόφαση χωρίς λογική!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλοι με Φαν’τ Σιπ! Έκοψε κορυφαίο Έλληνα - Βράζουν σε top ομάδα - Απόφαση χωρίς λογική!

Έκπληξη, απορία και έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσαν στις τάξεις του Άρη οι κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σιπ εν όψει των αγώνων της Εθνικής για το Nations League κόντρα σε Σλοβενία και Κόσοβο.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός 25άδας τον Γιάννη Φετφατζίδη, προκαλώντας εύλογες απορίες στους ανθρώπους των Κίτρινων, που αδυνατούσαν να χωνέψουν πως ο Έλληνας άσος έμεινε στην… απέξω.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Άρη στη Superleague και όπως είναι λογικό η μη κλήση του δεν μπορούσε να ερμηνευτεί από τους Θεσσαλονικείς.

Οι τελευταίοι θεωρούν αδιανόητο να μην συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ένας παίκτης, που την σεζόν 2019-2020, έπαιξε σε 42 παιχνίδια, έχοντας 5 γκολ και 11 ασίστ.

Ο "Φέτφα" αποτέλεσε σημείο αναφοράς από την μέση και μπροστά για την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ και οι Κίτρινοι θα περίμεναν την επιβράβευση του διεθνούς άσου με την κλήση του στη "γαλανόλευκη". Αντ’ αυτού, ο Φαν'τ Σιπ επέλεξε να τον αφήσει εκτός, προκαλώντας δυσφορία στους Θεσσαλονικείς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags