Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Κόκκινες αστραπές για τελικό, φυγή παικτών, Γκάρι - "Μη χάσουμε άλλους" - Αποθέωση ΠΑΟΚ!
| 2020-08-29 20:30:00

Κόκκινες αστραπές για τελικό, φυγή παικτών, Γκάρι - "Μη χάσουμε άλλους" - Αποθέωση ΠΑΟΚ!

του Γιώργου Κτενά
Κόκκινες αστραπές για τελικό, φυγή παικτών, Γκάρι - "Μη χάσουμε άλλους" - Αποθέωση ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Πέτρος Ξανθόπουλος, αλλά και σε όλη την "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα.

Διαβάστε όλα όσα μας είπε για τους Πειραιώτες και όσα αφορούν την ομάδα αυτό το διάστημα...

"Μου έχει βγει από το μυαλό ο τελικός γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα έχει χάσει σε μεγάλο βαθμό την αίγλη του. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι τής νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ο περσινός τελικός Κυπέλλου. Τι άλλο να πούμε; Θεωρώ ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι 100% έτοιμοι, οι παλιοί έχουν φύγει και οι νέοι δεν έχουν δικαίωμα για να παίξουν. Τα πράγματα είναι παράξενα. Είναι και η κατάσταση που υπάρχει και είναι πρωτοφανής. Δεν ξέρω τι θα δούμε στον τελικό", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Π. Ξανθόπουλος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι προσανατολίζεται στο να παίξει με τρεις στόπερ και βασικό τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ποια είναι η άποψή σας;

"Ο Αβραάμ έχει την εμπειρία για να αντεπεξέλθει και θα το κάνει αν χρειαστεί. Ο Μαρτίνς κάνει τη σκέψη με τους τρεις αμυντικούς γιατί δεν έχει τους πλάγιους που είχε. Προσπαθεί να βρει μια λύση και μια από τις λύσεις που θα μπορούσε να βρει είναι και αυτή. Δεν ξέρουμε αν θα το κάνει όμως, εγώ πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει και θα πάει με την πεπατημένη. Κάτι που, κατά την άποψή μου, είναι και το πιο σωστό. Αλλά ο προπονητής είναι εκείνος που βλέπει τους παίκτες καθημερινά και, προφανώς, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται να κάνει".

Στα μεταγραφικά πώς βλέπετε την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες που ακούγεται για τον Ολυμπιακό;

"Με βάση την εικόνα που είχαμε από εκείνον στον ΠΑΟΚ ήταν καλός. Ταχύτατος παίκτης, αλλά έκανε την επιλογή να πάει στην Τουρκία και μετά στα Εμιράτα. Είναι καλή λύση θεωρώ για τον Ολυμπιακό, αλλά είναι πολλοί υποψήφιοι για την ίδια θέση. Και από ο,τι διαβάζω έχει και υψηλό κασέ".

Τα μεταγραφικά σενάρια, πάντως, είναι αρκετά αν αναλογιστούμε ότι έχει ακουστεί και το όνομα του Φορτούνη για τη Γαλατασαράι.

"Γενικά εγώ δεν ψηφίζω Τουρκία. Αλλά κάθε παίκτης ξέρει καλά, καλύτερα από τον καθένα, τι είναι εκείνο που θέλει. Υπάρχει και το οικονομικό στη μέση, η Γαλατά άλλωστε είναι μεγάλη ομάδα. Η οποία όμως μαθαίνουμε ότι έχει οικονομικά προβλήματα όπως και όλες οι ομάδες στην Τουρκία. Γενικά είναι θέμα παίκτη και, φυσικά, οικονομικό".

Ο Γκιλιέρμε προτίμησε τα πετροδόλαρα κι έφυγε. Μάλιστα, ήδη το όνομα του Πέπε φαίνεται ότι απασχολεί τους ανθρώπους τού συλλόγου ως αντικαταστάτης του.

"Υπάρχει ο Πέπε, ναι, τον θέλει ο προπονητής αλλά διαβάζω ότι είναι ακριβός. Ο Γκιγιέρμε έφυγε επειδή είχε μεγάλη πρόταση. Καλό είναι, πάντως, να μην χάσει πολλούς παίκτες ο Ολυμπιακός".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον ΠΑΟΚ και τον αγώνα με την Μπεσίκτας.

"Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε και έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα. Βέβαια, άξιζε τη νίκη και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Ως Έλληνες φίλαθλοι ευχόμαστε να πάει ψηλά, να φέρει κι άλλους βαθμούς, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται τους βαθμούς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags